Diskusie - 1421. stránka fóra
4
Nemecký ulozto
Ahojte, Nepoznáte niekto prosím vás, stránku ako ulozto, ale nemeckú ? Stránky s prístupom k filmom s nemeckým dabingom :-) Ďakujem Otvor fórum »
15. 5. 2015 12:31
31
Cirkev a ateisti
Vsimol som si ze na internete sa to hemzi krestanskymi fanatikmi ale tiez militantnymi ateistami. Obidve skupiny su si velmi podobne. Spaja ich fanatizmus, netolerantnost a nenavist k druhej strane. Castokrat su bigotni ateisti rovnako konzervativni... Otvor fórum »
15. 5. 2015 11:26
42
Karaoke - akú pieseň by ste si vybrali?
(A nezaujíma ma, či viete spievať:) ) Otvor fórum »
15. 5. 2015 11:15
17
Stretávka zo školy
Tí, ktorí ste už mali alebo v blízkej dobe ( napríklad tento/budúci rok) len budete mať stretávku zo školy po rokoch, ako vnímate takýto druh akcie? Tešili/-te ste sa? Boli ste/pôjdete? Stalo sa niečo zaujímavé? Otvor fórum »
15. 5. 2015 01:12
6
Nepal earthquake na fb
Viete povedať, že čo to je? Leb mi začalo naskakovať upozornenia na fb s nejakou bezpečnosťou či čo :D Otvor fórum »
14. 5. 2015 23:03
25
Slovensky hokej- kam patríme?
Po dnešnom zápase Česka sa preukázalo že domáce prostredie im nerobí veľký problém a nepocitijú až taký tlak. Slovensko hralo v takmer domacom prostredí za hranicami a aj tak sa hladali výhovorky že sme nezvládli takmer domace prostredie po... Otvor fórum »
14. 5. 2015 22:48
9
Ako to dopadne?
http://i. imgur. com/Svzo7eC. png Ake tipujete vysledky a poradie medailovych umiestneni ? Otvor fórum »
14. 5. 2015 22:39
90
Cim by ta odradila pekna zena
s ktorou si si zacal, aby si si povedal: "Tak s touto nechcem nic mat. " Mna napriklad odradi ked: 1. ma dieta - v poslednej dobe je tych slobodnych mamiciek dost... Otvor fórum »
14. 5. 2015 21:58
48
Kedy sa vám najlepšie učí?
Celkom by ma zaujímalo, kedy je pre vás najvhodnejší čas na učenie.. údajne to má každý inak.. Viem, že niekto radšej vstane ráno o 4tej a učí sa, niekto sa radšej učí do noci, a... Otvor fórum »
14. 5. 2015 21:47
24
Tesilky alebo rifle ? :D
Ahojte,, zajtra máme rozlúčku a ideme do mesta vyzbierať nejaké centy a neviem či si mám dať rifle alebo vyjebané tesilky :D so sakom a košelou :D diky :D Otvor fórum »
14. 5. 2015 21:14
16
Napálenie CD
Čafte, neska ma skoro porazilo od nervov už neuveritelné 4 hodiny sa tu serem s napálením CD proste skúšal som to snad zo všetkými programami , Nero, Power2Go, obyčajný WMP, a tak proste napíše že... Otvor fórum »
14. 5. 2015 20:37
4
Oarba alebo Oanba ?
Ahoj, bola som prijatá na dve obchodné akadémie a teraz sa neviem rozhodnúť na ktorú ísť. Máte nejaké skúsenosti s Obchodnou akadémiou Račianskou a Obchodnou akadémiou Nevädzovou ? Ocenila by som každý komentár . Otvor fórum »
14. 5. 2015 20:22
38
Akú dobrú vec, ste v poslednej dobe niekomu spravili?
pochváľte sa aký ste super Otvor fórum »
14. 5. 2015 20:20
20
Cestovanie s Eurolines do zahraničia
Ahojte. Máte nejaké skúsenosti s cestovaním do zahraničia s Eurolines? Zvažujem, či kúpiť radšej letenky do Francúzska alebo či radšej Eurolines. Z BA do Strasbourgu by mal byť prestup vo Viedni a toho sa trochu obávam... kamarátka... Otvor fórum »
14. 5. 2015 19:55
18
Hľadá sa piesonka
Posunula som hľadanie na vyšší level :D znie to ako coldplay.. možno aj je ale see you soon to nie je :D je to strašne peknee chcem to dnes počuť :D https://www. youtube. com/watch?v=c99gbuQC4f8 Otvor fórum »
14. 5. 2015 19:52
24
Notebook alebo čítačka kníh?
Ja viem, teraz si mnohí z vás povedia - sakra dievča, nad čím môžeš toľko rozmýšľať? Je úplne jasné že notebook je výhodnejšia voľba. Avšak ide o toto: Počítač doma máme (nie môj osobný,... Otvor fórum »
14. 5. 2015 19:04
- HOKEJ :D
- JAZDECTVO:))
Ďalšie možnosti »