Diskusie - 1403. stránka fóra
4
Anglicke knihy B2
Ahojteee :) neviete niekto o n ejakej stránke kde sú anglické knihy na úrovni B2 alebo B1? :) nejake take aj trošku zaujímavé a aby neboli príliš dlhé ani krátke zase :D Ďakujem :P Otvor fórum »
27. 5. 2015 15:55
6
Maturitné predmety
Takže mám dilemu, do piatka si mám vybrať maturitné predmety. Matematikou som si istý, jediné čo ma trápi je dilema medzi ekonómiou a informatikou. Čo sa týka škôl rád by som ostal v košiciach a rozmýšľal... Otvor fórum »
27. 5. 2015 15:35
3
Po stopách Juraja Jánošíka
Bol niekto na mieste narodenia Juraja Jánošíka? Prešiel sa niekto z vás po miestach kadiaľ sa Juraj Jánošík počas svojej mladosti pohyboval resp. kadiaľ údajne zbíjal? Vie niekto na ktorom mieste v terajšom Liptovskom Mikuláši Jánošíka mučili... Otvor fórum »
27. 5. 2015 15:00
11
Fashion blogy
Čaute, len tak som "brouzdala" na nete a natrafila som na facebúkovskú stránku móda zo slovenských a českých ulíc..:) Ako som tak pozerala fotky, každá jedna mala svoj fashion blog, prevažne češky :D https://www. facebook. com/modaulic?fref=ts A... Otvor fórum »
27. 5. 2015 14:54
25
Účtovníctvo FHI - EUBA
Zdravím, :D síce ma to čaká až o rok.. chcem sa opýtať aký máte názor na túto školu, fakultu, odbor... Účto ma baví aj mi ide.. takže si... Otvor fórum »
27. 5. 2015 14:43
7
Klietky v chovproduktoch
ahojte, chystam sa zajtra ist kupit najvacsiu moznu klietku :D lenze nie som tak ostrielana co sa tyka cien v zverimexoch a tie mega velke klietky su celkom drahe, tak by som bola vdacna za kazdu radu kde... Otvor fórum »
27. 5. 2015 13:47
34
Co sa stane ak v lietadle zomrie clovek?
Hlavne nizkonakladovky ma zaujimaju, proste nejaky ryanair let trojhodinovy a po pol hodke najdu cloveka tuheho, pripadne dostane infarkt alebo co. Predpokladam ze na zaklade nejakych vnutornych predpisov ho musia ozivovat? Ale kde ho... Otvor fórum »
27. 5. 2015 11:48
10
Dobrá kniha
Neviete mi odporučiť nejakú dobrú knihu, pre ženy, vtipnú..niečo na spôsob Sex v meste... :)ˇ..alebo proste niečo vtipné z dnešného života, nemám čo čítať:D Otvor fórum »
27. 5. 2015 09:25
6
Japonolgia Bratislava
Ahojte idem tento rok 8. 6. na prijmačky do BA --Japonský jazyk a medzikultúrna komunikácia-- tak sa chcem opýtať či náhodou niekto neviem čo by som si mala zhruba pozrieť alebo načo sa pripraviť. Vopred Ďakujem :D Otvor fórum »
27. 5. 2015 08:26
12
Muchotrávky
Máte niekto nejaké skúsenosti s konzumáciou muchotrávok? Myslím tie červené s bielymi bodkami. . Otvor fórum »
27. 5. 2015 02:14
30
Premenlivé počasie
Zdá sa aj vám, že počasie je dnes manipulované ľudmi? napr. tajnými organizáciami.. Keď si tak všímam, tak také počasie, ktoré sa deje už rok (jeden deň pekne, zvyšok týždňa prší, alebo naopak)... Otvor fórum »
27. 5. 2015 00:59HF TUKE
Zdravíčko :) Je tu niekto kto sa hlási na Hutnicku fakultu v Košiciach? ak áno nech sa podelí na aký odbor. Otvor fórum »
27. 5. 2015 00:43
7
Internát Mladosť BA
Ahojte, nakoľko mám už konečne po maturite, môžem sa konečne naplno zaoberať mojou (snáď) budúcou VS. Chystám sa na STU BA, konkrétne na FIIT. Čo sa týka internátu, zatiaľ som sa dozvedel, že... Otvor fórum »
26. 5. 2015 23:28
18
Notebook
Ahojte, kúpil som si pred dvoma týždňami nový notebook značky ASUS. A stále keď ho zapnem tak slabo hučí ventilátor, a keď je okolo mňa ticho tak je počuť a dosť to vadí, a nechápem... Otvor fórum »
26. 5. 2015 23:04
75
Kolko najviac tvrdeho alkoholu za vecer ste vypili??
Len mi to tak napadlo , ked minule kolega zahlasil ze vypil za noc 54 jagermeisterov ci je tu niekto este lepsi Otvor fórum »
26. 5. 2015 22:38