Diskusie - 1401. stránka fóra
11
Realitný maklér
Ahojte, prosím vás čo treba na to aby človek mohol pracovať ako realitný maklér? Aké vzdelanie(vysokoškolské, nadstavba atď. )? Ak idem z gymnázia aká by bola najlepšia maturita (predmety) (alebo to nie je podstatné?) Vopred ďakujem za... Otvor fórum »
28. 5. 2015 20:43
20
Brigáda
Ako si môžem zarobiť v 13 rokoch? Nepíšte mi sem roznášanie letákov a venčenie psov. Otvor fórum »
28. 5. 2015 20:41
25
Mali ste už vzťah v ktorom ste neľúbili?
Kde ste "ľúbim ťa" hovorili iba z povinnosti a nezáležalo vám na budúcnosti tohoto vzťahu? Možno ste boli ohúrení fyzickými alebo inými stránkami toho druhého, ale trvalo to len zopár dní.. A pod. Otvor fórum »
28. 5. 2015 20:16
3
Automat na zastávke Bory Mall
ahojte. chcela by som sa opýtať, či je na autobusovej zastávke Bory Mall automat na lístky (samozrejme cestovné ) za odpovede ďakujem :-) Otvor fórum »
28. 5. 2015 20:10
16
Svadobná agentúra
Ahojte, zaujíma ma Váš názor ohľadom pôsobenia Svadobných agentúr. Čiže od úplného začiatku organizovania svadby až po koniec, čo zahŕňa množstvo príprav a času. Boli by ste ochotní prenechať všetky tie "starosti" pre koordinátorku, ktorá všetko vybaví a vy si Otvor fórum »
28. 5. 2015 19:17
3
Zdravotnícky laborant
Ahojte, je tu niekto kto študoval alebo študuje na zdravotnej škole odbor zdravotnicky laborat ? :) ..Som prváčka a sme so spolužiačkou sa zamýšlali že aké to bude vo vyšších ročníkoch ťažké a tak ..ak niekto viete tak povedzte klady... Otvor fórum »
28. 5. 2015 19:09
7
Idu vam online filmy?
nemozem si pustit ziaden online film a este aj game of thrones dopice. nejde to nikomu, ci co sa vlastne stalo? Otvor fórum »
28. 5. 2015 17:58
11
Chémia
Neviete niekto náhodou, čo je to alkánsulfonová kyselina a kde sa využíva? Nám do dala naša chemikárka za domácu zistiť a nič som nenašla v Google, iba preklad do nemčiny :D Budem vďačná za akúkoľvek pomoc:) Otvor fórum »
28. 5. 2015 17:23
3
Elektrotechnika
Ktorý elektrotechnický odbor najlepšie podľa vás zarába? Alebo ktorý je proste najlepší podľa vás. Nechcem nič iné iba odpoveď na tieto otázky :D Otvor fórum »
28. 5. 2015 16:59
3
Europersonnel
Ahojte ľudia chcel by som vycestovať za prácou do holandska touto agentúrou EUROPERSONNEL. Konkrétne na: práca je balenie, etiketovanie, kontrola výrobkov, triedenie a pod. (nepracujete s nožom). Náhodou nejaké info zo skúsenosti?... Otvor fórum »
28. 5. 2015 16:33
18
Sny, výklad snov a pod,,,,.
Dnes sa stala jedna zaujímavá vec- ráno som sa zobudila a prišla za mnou mama, že sa jej sníval zlý sen a že sa niekomu niečo stane/niečo stane. Spýtala som sa jej o čom bol ten sen a... Otvor fórum »
28. 5. 2015 15:04
69
Aké máte auto? Nové/jazdené?
kto tu už má auto? ruku hore! kúpili ste si sami či rodičia? nové alebo jazdené? :D :D Otvor fórum »
28. 5. 2015 12:32
7
Ktoru VŠ ?
Zdravim ludia, rozhodujem sa medzi dvoma vysokymi skolami, a chcem sa opytat ci tu ma niekto skusenosti alebo recenzie. Prva je CityU v Petrzalke, odbor Podnikovy Manazment a druha ja UK Manazment, odbor Manazment.... Otvor fórum »
28. 5. 2015 09:21
41
Tá kurv*, prečo to povedala?
Ona mi povedala, že zajtra má prísť a prišla. Ja som myslel že nepríde a tešil som sa. No uvedomil som si z jej príchodu, že aj tak som šťastný. Ona vážne mala prísť neskôr.... Otvor fórum »
27. 5. 2015 23:57
26
Páčia sa Vám tunely alebo plugy ?
27. 5. 2015 23:13
27
Kanada - alkohol vo velkej batozine
cauko, cestujem do kanady a ako spravny folklorista si chcem zobrat co najviac alkoholu nech si mozem posmakovat na dobrych (a lacnych, pocul som o cenach v kanade) palenkach a borovickach... kdesi som... Otvor fórum »
27. 5. 2015 21:53
7
Dokument
Zdravím, nepoznáte nejaký dokument o vzniku 1. ČSR? Alebo najlepšie o vývoji sveta, teda, od praveku až po moderné dejiny? Otvor fórum »
27. 5. 2015 20:53