Diskusie - 1347. stránka fóra
4
Problém s hrou Gran Turismo 6 (PS3)
Dobrý, stala sa mi taka vec na PS3, že som si zapol hru Gran Turismo 6 a po dlhej instalacii mi stale vypiše installation failed. Pomôže niekto? Neviem čo s tým. Otvor fórum »
8. 7. 2015 23:02
22
PC alebo PS4
Caute Chcem pocut Vas nazor co by bolo lepsie PC alebo PS4? Pri PS4 som si vedomy ze tie hry ma bude nieco stat... Pri PC ako to robi kazdy cize hry zadarmo........ Otvor fórum »
8. 7. 2015 22:32
22
Mávate pri sexe obuté ponožky (v prípade, že ste obaja nahí)?
- áno mávam
- nie nemávam, je to vyslovene vec, ktorú neznesiem
- mávam, ale iba v prípade napr. rýchlovky, kedy sme okrem ponožiek mali na sebe aj iné oblečenie
Ďalšie možnosti »
8. 7. 2015 17:59- nie nemávam, je to vyslovene vec, ktorú neznesiem
- mávam, ale iba v prípade napr. rýchlovky, kedy sme okrem ponožiek mali na sebe aj iné oblečenie
Ďalšie možnosti »
14
Ekzém
Má tu niekto problém s ekzémami? Ak áno, aké prípravky vám najlepšie zaberajú? Radšej prírodné ale môžu byť chemické. . Otvor fórum »
8. 7. 2015 17:00
5
Studium na vs
Ahojte, chcem sa spýtať ako to funguje ak som jeden semester študovala na slovensku, potom som skončila a následne od septembra idem študovať na vš v čechách. Platí sa tam ten jeden rok navyše? A ako je... Otvor fórum »
8. 7. 2015 13:59
2
27
Ktorá hra je podla váš "najrageovejšia"?
Ktorá hra je podla váš "najrageovejšia"? Otvor fórum »
8. 7. 2015 12:46
21
Love storý ako každe iné
Čaute , asi tak zhruba ... už ma to nebaví ... presnejšie nič ma už nebaví . Všetko čo robím , robím pretože musím. Nenavidim svoj život , utechu hľadam v cvičeni ...... Otvor fórum »
8. 7. 2015 12:44
6
Podvodné maily, prosím pomoc
Ahojte, asi niekto pozná podvodné maily (hlavne z Nigérie) ktoré sa šíria internetom. Mne sa stala rovnaká vec. Američanka reagovala na jeden môj inzerát že má záujem. Nijak divné mi to neprišlo. A potom chcela... Otvor fórum »
8. 7. 2015 12:07
4
Internetova sim karta. pomoooic
Ahojte. Chcem sa spýtať, či mi neviete niekto poradiť. Mam mobil dual sim. Jednku simku mam O2 druhu mam orange ale je to len internetova simka. Avsak ked si zapnem internet cez... Otvor fórum »
8. 7. 2015 11:37
9
Spievajúce Nemky
Tie Nemky sú jednoducho úžasné. :D https://www. youtube. com/watch?v=sCCuGztL-Uc otázne je ako ich dostať z hlavy. :D chlapi, ktorú by ste brali vy? alebo by ste brali všetky tri? :) Otvor fórum »
8. 7. 2015 11:16
19
Aký máte názor na dobrovoľníctvo?
- Aktívne sa mu venujem - som dobrovoľní-k/-čka
- Chcel/-a by som sa venovať dobrovoľníctvu - mám na to čas aj chuť
- Chcel/-a by som sa venovať dobrovoľníctvu - mám na to chuť, no nemám čas
Ďalšie možnosti »
8. 7. 2015 09:54- Chcel/-a by som sa venovať dobrovoľníctvu - mám na to čas aj chuť
- Chcel/-a by som sa venovať dobrovoľníctvu - mám na to chuť, no nemám čas
Ďalšie možnosti »
10
Ako si zmením nick na birdzu?
Prosím Vás poradte mi ako si zmením nick na birdzu. Či sa to vôbec dá :D Otvor fórum »
8. 7. 2015 09:16
5
Windows
Dobrý deň nevie mi niekto poradiť ako odinštalovať Windows bez toho aby som tam nič nemal, a omylom som vymazal disk D z počítača ako ho nahodím prosím vás naspäť Otvor fórum »
8. 7. 2015 08:27
- 1x za 2 týždne
- 1x za týždeň
Ďalšie možnosti »