Diskusie - 1219. stránka fóra
3
ženský box
Nevie niekto o nejakom ženskom boxe v Poprade? :) pre uplnych začiatočnikov Otvor fórum »
30. 10. 2015 19:30
1
Príčesky
Bolo mi za úlohu dané kúpiť príčesky. A nechcem to kupovať na internete lebo to trvá. A prišla som na to, že netuším kde by sa to mohlo dať kúpiť :D V drogérke? Otvor fórum »
30. 10. 2015 19:28
12
Dilema dnešného dňa,, fakt, nesmejte sa.
- Ostať na škole s dobrým menom (FF UPJŠ)
- Pokračovať v niečom, čo by človeka (snáď) už konečne aj bavilo (FMK UCM)
Hlasuj »
30. 10. 2015 17:33- Pokračovať v niečom, čo by človeka (snáď) už konečne aj bavilo (FMK UCM)
Hlasuj »
1
Ako stiahnuť DIRT 2 ?
Ahojte, vie mi niekto poradiť, ako stiahnuť hru Dirt 2 ? Skúšala som to už aj podľa video tutorialov ale mi to stále ukazuje nejakú chybu. Stiahla som aj DEMO , ani to nejde. Chyba-... Otvor fórum »
30. 10. 2015 15:51
29
Žiadosť o ruku
Poznáte prípade že dievča žiadalo partnera o ruku? Nedávno som bola pri takom prípade a priznám sa, že žena keď si kľakne pred mužom vyzerá určite lepšie ako keď je to naopak, muži vtedy vyzerajú dosť slabí a... Otvor fórum »
30. 10. 2015 14:59
28
Prsia, prsia, ženske prsia
otazka pre chlapov : Prečo vás ta ťahá pozrieť sa tam alebo letmo dotknúť? :) ano je dokázané, že to môže byť od narodenia kvoli kojeniu, symbolu zenskosti atd .. zajímalo by ma vsak,... Otvor fórum »
30. 10. 2015 14:18
7
Štúdium v Austrálii
Ahojte, máte niekto skúsenosti so štúdiom v Austrálii? Som druháčka na bilingválnom gymnázium a chcela by som od tretieho ročníka ísť študovať do Austrálie, nechcem ísť na výmenný pobyt a preto by ma zaujímalo, ako funguje prijímanie študentov... Otvor fórum »
30. 10. 2015 13:12
2
Kuchyne na mieru
Máte kuchyňu na mieru alebo ste si kúpili už v celosti? Uvažuje o objednávke zo sramokuchyne. sk Myslíte, že kuchyňa na mieru je kvalitnejšia ako kúpený len nejaký už hotový vzor? Predsa len to presne môžu... Otvor fórum »
30. 10. 2015 13:00
7
Prečo sú ľudia tak zaťažení na techniku ?
Prečo sú ľudia tak zaťažení na techniku ? Napíšte vaše názory ; ) Otvor fórum »
30. 10. 2015 12:10
17
Film Pianista
Včera som si pozrela tento film a tak trochu som sa začala báť či sa tato časť dejín nebude opakovať príchodom utečencov. Počula som už toľko špekulácií o tom že vojna ktorá tam vznika ma iné opodstatnenie a to... Otvor fórum »
30. 10. 2015 11:29
8
Coursera - financial aid
Ahojte, dával už niekto z vás prihlášku ? A ak áno a potvrdili vám to, tak prosím vás, čo ste napísali do tých troch sekcii, kde sa jedná o to, že prečo by to mali... Otvor fórum »
30. 10. 2015 11:25
4
Co sa stalo s birdz(om) ?
Uz som tu nejaku dobu nebol (a aj ked som tu bol tak som hlavne cital :D ) ale o co ide... Co sa stalo s birdzom ? :D sak sa tu vobec nevyznam... zmizli aj... Otvor fórum »
29. 10. 2015 23:19
15
Nejaké dobré anime ?
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť nejaké dobré anime ktoré stoji za pozretie ? Hocijaký žáner, najlepšie by bolo niečo typu : assassination classroom/ansatsu kyoushitsu:D Otvor fórum »
29. 10. 2015 22:45
14
Neustály zvuk pripominajúci klikanie na myš v našom dome
Čaute, už dobrý mesiac mi lezie na nervy v našom dome jedná vec - vkuse, nech to je hockedy počujem také akoby klikanie na myš. Ide to väčšinou zo spálne. Keď som tam raz prišiel, ... Otvor fórum »
29. 10. 2015 21:10
8
Laserová operácia očí
Čo si myslíte o laserovej operácií očí? Je to bezbolestné? Hlavne ked vám roztvoria oči takým kovovým nástrojom a hrabú sa vám v oku ... ved to musí bolieť a oko musí slziť :D ja by som mal... Otvor fórum »
29. 10. 2015 19:32
29
Laska - zmysel života?
Je podľa vas zmyslom tohto života najsť si životného partnera, s ktorým zostanete až do smrti, alebo sa dá byť plnohodnotne šťastný do konca života aj bez lásky? Otvor fórum »
29. 10. 2015 19:05
11
Najlepšie jedlo po opici?
Čo vám funguje na žalúdok najlepšie, keď už bol klin vybitý troma inými klinmi? Otvor fórum »
29. 10. 2015 18:43