Diskusie - 1216. stránka fóra
11
Máte niekto skúsenosti s modelingom ?
Ahojte máte niekto nejaké skúsenosti/ rady s modelingom ? Otvor fórum »
2. 11. 2015 15:31
1
Oxford online placement test
Ahojte, robil niekto tento test (viď nadpis)? Našla som pár diskusných fór ale zaujímal by ma aj nejaký subjektívny názor:) Otvor fórum »
2. 11. 2015 11:27
2
Skúsenosti s e-shopom?
Máte prosím skúsenosti s e-shopom hodinky. sk? Bolo mi odporučené od kamošky, majú na stránke celkom ok veci, zháňam hodinky pre priateľa k narodkám. Otvor fórum »
2. 11. 2015 09:45
15
Zlte zuby
Nechapem ako mozem mat zlte zuby ked si ich cistim dobre, zubar a druha zubarka mi nic nevravia, staram sa o ne a proste su zlte aj ked nie uplne ale proste su a je to dost vidno.... Otvor fórum »
2. 11. 2015 07:57
31
Plnia sa vám vaše želania?
Pýtam sa konkrétne na také tie situácie, keď najprv niečo veľmi chcete mať, zažiť, atď. Spočiatku nič nenasvedčuje tomu, že by sa to raz malo naozaj stať, no s odstupom času (či už s... Otvor fórum »
2. 11. 2015 00:35
84
Čo ťa priviedlo k vegetariánstvu/veganstvu?
Napíšte sem svoj príbeh. Čomu svet vďačí za to, že ste sa stali veganmi? Či už to bolo video, film, nejaký človek, letáčik. Čím to je, že to vo vás kliklo a... Otvor fórum »
1. 11. 2015 23:55
17
Astrálne cestovanie
Zaujímali ste sa niekedy o astrálne cestovanie? Túžili ste niekedy astrálne cestovať? Poznáte niekoho komu sa to niekedy podarilo? Viete o niekom kto by sa bol podelil s nejakým zážitkom v spojitosti s astrálnym cestovaním? Vyjadrite sa. ... Otvor fórum »
1. 11. 2015 22:47
9
Chlapi s dlhými vlasmi!
Kamarátka má a škole urobiť koláž a ona si vybrala, že to bude o chlapoch/chlapcoch s dlhými vlasmi. Chcel by som vás poprosiť o foto zozadu s rozpustenými vlasmi na mail - vlasatimetalovikluci@seznam. cz -budeme vám vďační :)... Otvor fórum »
1. 11. 2015 22:47
3
Secessionism and Separatism in Europe and Asia
Ahoj, pár hodín sa mi nedarí nájsť knihu Secessionism and Separatism in Europe and Asia v nejakom pdfku, ak by náhodou niekto mal, dal urobil by dobrý skutok a do budúcna určite taktiež môžem vo všeličom pomôcť.... Otvor fórum »
1. 11. 2015 22:08
8
Ako potrolliť spolužiakov?
Zajtra prídem po dlhšej dobe do školy, čiže otázka je jasná, ako potrolliť spolužiakov? Otvor fórum »
1. 11. 2015 20:46
3
Poučný film, alebo poučný dokumentárny film
Ahojte kamaráti! Prosím Vás poraďte mi nejaký pekný poučný film, alebo trebárs aj dokument, ale naozaj, že poučný... ideálna oblasť poučenia je história, alebo sociológia, alebo pedagógia... v žiadnom prípade nie demágogia,... Otvor fórum »
1. 11. 2015 20:31
10
Vysokoškolský život v BA- áno či nie?
Moja otázka sa týka hlavne ľudí, ktorí študujú práve v BA. Ste spokojní, páči sa vám tam? Chcela by som vedieť hlavne plusy a mínusy. Totižto sa neviem rozhodnúť, či mám ísť študovať do BA, 150km ďaleko,... Otvor fórum »
1. 11. 2015 19:45
1
Výber piesne na hudobnú
Prosím viete mi poradiť s výberom piesne na hudobnú na spev? Niečo "takmer" operné, štýl Josh Groban (You raise me up) alebo také niečo podobné. Vážna hudba, klasika :) Ďakujem Otvor fórum »
1. 11. 2015 19:37
21
Ako pomôcť človeku v depresii?
Ako pomôcť niekomu v depresii, ak odmieta ísť k psychológovi?? Už mi asi došli nápady... :( Otvor fórum »
1. 11. 2015 16:49
1
Niekto s dyspinxiou?
je tu niekto s dyspinxiou, ktorý by mi bol ochotný odpovedať na pár otázok..potrebujem to kvôli kauzistike do školy. chápem, že je to osobné a úplne rešpektujem súkromie, bude to celé anonymne, .. :) Otvor fórum »
1. 11. 2015 16:27
- Nie
- Mám iný názor
Hlasuj »