Diskusie - 1212. stránka fóra
18
Predstavte si stat kde vsetko funguje jak ma a seckym je dobre !
co by ste na to povedali ? robili by sme sami/y pre seba ziadna otrocina kazdy by robil len 2 a pol dna do tyzdna (teda neratam krcamrov a podobne :D) bol by obmedzeny pocet deti ako v cine... Otvor fórum »
7. 11. 2015 02:12
3
Brigáda Sportsdata. ag
Zdravím, má niekto skúsenosti s takou brigádou že na mobile komentujete ako keby priebeh športového zápasu (kto ide do útoku, vylúčenia a pod... ) ? Našiel som si jednu takú brigádu, ponúkaný plat je 35€ za zápas... Otvor fórum »
6. 11. 2015 20:59
20
5
Tričko
Potrebujem poradiť. Chcem si kúpiť tričko skupiny Ortel, ale neviem kde na Slovensku by sa dalo zohnať. Vždy všade vidím na nete len české obchody. Díík :) Otvor fórum »
6. 11. 2015 19:27
7
Dnešné udalosti z vášho mesta/dediny ktoré stoja za zmienku
stalo sa u vás dačo zaujímavé? Otvor fórum »
6. 11. 2015 18:32
38
Dátum narodenia
Kedˇ napíšeš do google vyhľadávača svoj celý dátum narodenia (napr. 5. 12. 1994) a dáš "obrázky" aký je prvý v poradí?? Otvor fórum »
6. 11. 2015 16:32
3
Banka?
Čaute potrebujem v škole odovzdať taký kratší článok možno 5 -6 viet na tému dôvera v banku, nevedel by niekto pomôcť? Otvor fórum »
6. 11. 2015 16:27
6
Nemčina
Ahojte, je tu prosím Vás niekto, kto vie celkom dobre nemčinu, a vedel by mi skontrolovať 10 viet? :D Nie som si istý, či sú všetky správne. Pošlem buď do správy, alebo aj sem. ... Otvor fórum »
6. 11. 2015 15:45
4
Kedy sa posiela oznam o prospechu?
Ahojte, na štvrťroku mu vychádza jedna štvorka a chcem sa Vás opýtať či mi škola pošle ten oznam o prospechu( ten papiermi pre rodičov ). Máte s tým niekto skusenosti? Vopred dakujem :) Otvor fórum »
6. 11. 2015 15:12
3
Stu vodné stavby
Ahojte, chcela som sa opýtať, či niekto neviete pár bližších informácií ohľadne tohto odboru. Zaujímalo by ma napr. : Aká je jeho náročnosť napr. v porovnaní s PSA? Aký je o tento... Otvor fórum »
6. 11. 2015 13:56
10
Mám zavírený pc a stoho mi nejde
Čaute.. mám taký problém že včera keď som bol na svojom notebooku tak som si ho reštartoval ola od reštartovania sa mi deje to že ho normálne zapnem všetku funguje a keď sa chcem prihlásiť tak zrazu je čierna obrazovka.... Otvor fórum »
6. 11. 2015 13:48
5
Krása a vkus
Ahojte, potrebovala by som pomôcť s prácou do školy, ktorá sa týka krásy a vkusu. Stačilo by mi pár postrehov, nápadov, názorov.. na tému krása a vkus. Budem vám veľmi povďačná. :) Otvor fórum »
6. 11. 2015 12:44
21
Dievčatá poraďte
Chcem v bývalej vyvolať trošku väčší záujem tým že ju nebudem úplne ignorovať ale skôr v nej vyvolať žiarlivosť, dať jej najavo ze ma nezaujíma, nebehat za nou ako psík, aby ma nebrala ako samozrejmosť ale práve... Otvor fórum »
6. 11. 2015 06:22
2
Hladam nazov filmu
Zdravim jak sa vola ten film čo na zem spadne mimozemštan :D a taky typek ho bude všetko učit od začiatku :D viac neviem popisat prosim naaaazov moc thx Otvor fórum »
5. 11. 2015 22:15
19
Chcem aby ma ostatny prijali
Je vpohode keď v poslednej dobe chcem aby ma mali ostatný radi? Citim ze mam dost znamosti, ale najblizsie kamaratky co mam sa mi vidia ako falosne. Chcem na strednej zapadnut do kolektivu . Nemam rada samotu..Ako... Otvor fórum »
5. 11. 2015 21:51
42
škaredé, vtipné, trápne, vulgárne alebo zaujímavé priezvisko?
Poznáte lebo ste počuli o niekom kto by mal škaredé, vtipné, trápne, vulgárne alebo zaujímavé priezvisko? Alebo kombináciu priezviska z menom? Ja tiež niečo mám: Meno: Vavrinec Priezvisko: Klinec Niekto z priezviskom Jeboš alebo priezvisko Štetková. Otvor fórum »
5. 11. 2015 20:20
11
Work and travel USA
ahojte je tu niekto kto sa chystá na work and travel usa ? :) alebo niekto kto už bol ? vedeli by ste mi poradiť cez aku agenturu ísť? popripade sa podeliť s nejakými skusenosťami a zážitkami :) Otvor fórum »
5. 11. 2015 19:55Sublime text browser
Vedel by mi niekto poradiť ? Potreboval by som návod a kód na plugin alebo stačí aj kód do Build System pomocou ktorého by som mohol html otvárať v chrome. Našiel som návody na 2 ale na Sublime 3... Otvor fórum »
5. 11. 2015 19:41