Diskusie - 1209. stránka fóra
48
Si niekde vonku a máš hlad. Kam povedú tvoje kroky ak by bola každá z možností v rovnakej vzdialenosti od teba?
- McDonald (fast food klasika, burgre, hranolečky...)
- Subway (zdravšia alternatíva? :D - sendviče podľa vášho výberu)
- Chipotle (resp. niečo na mexický spôsob: tacos, burito, quesadila...)
Ďalšie možnosti »
9. 11. 2015 14:00- Subway (zdravšia alternatíva? :D - sendviče podľa vášho výberu)
- Chipotle (resp. niečo na mexický spôsob: tacos, burito, quesadila...)
Ďalšie možnosti »
14
TOP5 sk/cz hip-hopovych skladieb
Chcem si utobit track list, mozu byt kludne aj starsie. Ja sa do tohto zanra po pravde moc nevyznam, tak budem vdacny za kazdy dobry song. Thanks Otvor fórum »
9. 11. 2015 11:52
24
3
Heroes of MaM a podobné Hry
Nedávno vyšla hra :Might & Magic Heroes VII Keďže všetkých starších Heroesov som tiež hrával zaujímalo by ma či neviete o nejakej podobnej hre ktorú by som mohol vyskúšať. Celkom by mi postačila aj hra kde by... Otvor fórum »
9. 11. 2015 08:51
28
Bratislava
Inšpiroval ma Jeolery, keďže žijem dlhodobo v BA rád všetkým, ktorí majú záujem poviem o živote prisťahovalca v metropole Slovenskej republiky. Otvor fórum »
9. 11. 2015 08:20
29
AMA: som Joe a žijem vyše 2, 5 roka v DE
Inšpiroval som sa nápadom od @Tommyhot. Tak ak Vás niečo zaujíma ohľadom života, práce alebo niečoho čo sa týka Nemecka, tak sa pýtajte. Otvor fórum »
8. 11. 2015 23:12
1
???
Len taka otázočka. Prečo mà byť správne líškino a nie líškine mlada? Ako to mam vysvetlit? Otvor fórum »
8. 11. 2015 22:20
3
Aky je rozdiel medzi Beat Generation a Hippies?
Potrebujem to na literaturu a na internete je to popisane rovnako, prosim pomôžte mi s tym Otvor fórum »
8. 11. 2015 21:57
8
Práca do školy-vyplnenie dotázníka
dotazník je zameraní na čokolády . Zabere málo času. Vopred dakujem Otvor fórum »
8. 11. 2015 21:42
26
Myslim si ze vacsina bezdomovcov, si za to ze skoncili na ulici
8. 11. 2015 21:27
7
Maturita z chémie
Ahojte všetci, chcela by som sa opýtať, je tu niekto taký, čo maturoval z chémie?Ideálne človek z gymnázia. A tak teda som sa chcela opýtať, či máte spracované témy z tohto predmetu a či by sa našiel človek, ktorý by... Otvor fórum »
8. 11. 2015 21:18
22
Lizanie análneho otvoru
Čo si myslíte o tejto praktike? Už ste niekomu vylízali, alebo vás dakto vylízal? Páčilo sa Vám to, alebo to považujete za nechutné? Otvor fórum »
8. 11. 2015 20:25
38
Akú máte pamäť
V poslednej dobe som si všimol, akú hroznú mám pamäť. Ja si nepamätám nič čo mi ľudia hovoria, nič o nich. Celým mojím životom je teda, ináč o veľa veciach neviem, aj keď som... Otvor fórum »
8. 11. 2015 20:05
17
Birdzovsky Ask me anything?
Kedze sa tu urcite najdu zaujimavi ludia rozmyslal som, ci by sa tu uchytilo AMA forum (ask me anything). Priklad tu https://forum. bitcoin. com/ama-ask-me-anything/i-m-gavin-andresen-bitcoin-geek-ask-me-anything-t1990. html Otvor fórum »
8. 11. 2015 19:45
4
Medicína alebo farmácia?
Dobrý deň, mám rok na to aby som sa rozhodla, kam chcem ísť na VŠ. Neviem sa rozhodnúť medzi medicínou a farmáciou. Biológia aj chémia mi idú rovnako dobre. S ktorou školou... Otvor fórum »
8. 11. 2015 19:35
14
Získajte 10USD na nákup bez nutnosti čokoľvek platiť
Niekto sa rozhodol konkurovať aliexpressu a získava si nových zakaznikov tak že rozdáva kupóny na nákup. Kupón môžete použiť na celi nákup (napr. objednáte si niečo za 9, 5USD a s kupónom nezaplatíte ani cent ) viac... Otvor fórum »
8. 11. 2015 18:33