Laska nie je jednosmerna letenka do krajiny, kde "Zili stastne naveky", pretoze taketo miesto v skutocnosti vobec neexistuje. 

Pridu pady a bolest. Krik a plac. Budeme sa hadat o malickostiach, nerozpravat sa hodiny a mozno aj dni. Budeme si stale dookola vycitat tie iste chyby a bude to boliet. Bude to smutne a bude sa zdat ze uz nie je cesta. 

Laska nie je vzdy pekna a ani zabavna. Nehovori len recou sladkych slov. Nie su to len bozky, objatia, vasnive milovanie. Laska, to nie je len usmev, pohladenie a "lubim ta" v kazdej druhej esmske. 

Laska boli, ublizuje, niekedy klame a dokonca sklame. Je obcas cierna bez bieleho svetla na konci. Obcas je hmlista, ze cez nu nevidno a niekedy sa uplne strati az ju samu nie je vidiet. 

Ale laska, len ta aj tak vzdy dava nadej, ze sa vrati, ze to bola len chvilka kedy zmizla. Ze to malo dovod, preco sme ju nevideli. Ze nas nieco chcela naucit, ze nam len dava malu frcku do nosa aby sme si uvedomili... 

Laska ale nikdy nezmizne, pokial bude zit v nas oboch, a bude nasa spolocna. 

Tak chces to aj tak skusit? Pojdes so mnou hladat tu krajinu? Pretoze ja verim, ze niekde na svete to predsa len je.







 Blog
Komentuj
 fotka
georg21  20. 9. 2016 16:43
 fotka
emulienkaa  20. 9. 2016 18:18
@georg21 ...aj ja som si citala tvoje "to co tu chcem mat" a neviem preco som ti nenapisala ale chela som povedat len tolko.. ze milujem ako citis a milujes lasku, lebo aj na ju tak isto citim - mala som pocit - vi vsetkom, vsade a ako to najviac co je..
 fotka
georg21  20. 9. 2016 22:49
Nečakal som, že toto napíšeš. Trochu ma to zaskočilo. Je pekné a vzácne nájsť človeka čo vníma takú podstatnú vec podobne (rovnako)...
 fotka
emulienkaa  20. 9. 2016 23:23
@georg21 - napisala som to trošku ako tupelo, ale si to pochopil dobre. nejako som to nikdy nevedela a ani to teraz celkom neviem - vykadrit presne co citim alebo co myslim a... viem to len vtedy ked to povie niekto iny, ako ked som si to u teba citala, vtedy som si vravela ze - ano tak, ano aj u mna to je tak, ano tak ako tie slova, ano aj ja tomu verim.
a tiez si napriklad myslim ze nie je mozne tuto vec chapat rovnako, ze to sa jednoducho neda. lebo ja sama napriklad niekedy neviem ako to chapem. nejako to uz je, ale velakrat to neviem ani vypovedat..
ale urcite to chapeme aspon podobne, a to je fajn pocit aj pre mna
Napíš svoj komentár