Volam sa Siggy. Mam 9 rokov. Zijem s mamou. Nasi sa rozviedli ked som bola velmi mala. Znie to hlupo, ale otec mi nechyba. Vecsinu dna na mna krical. Tvrde slova vystriedala pevna ruka. Bil mna, i mamu. Ked mu mam navrhla rozvod hrozil, ze odide, ale ze si ma zobere sosebou. Mama sa toho bala. Po nevydarenom manzelstve som bola jedinym stvorenim pre ktore sa jej oplatilo zit.
Ja a kocur Mike. Nebol to ziadny domaci milacik. Mol to kocur so zvieracimi pudmi. Takze akykolvek kontakt medzi nim a clovekom bol nemozny. Jedine somnou sa dokazal spriatelit. Susedia vzdy vraveli ze som vynimocne dieta. A ja som sa otom mala onedlho presvedcit.

Je vecer. Sedem hodin. Mama akurat prisla s prace. Nahadzala veci do pracky a chcela zacat varit. V tom niekto zaklopal na dvere. Mama neochotne vypla plyn pod hrncom a prisla k dveram. Vo dverach stala policia. "Vy ste pani Rasshelova ?" "Ano", povedala mama, "podte dalej". Policajti vosli do bytu. Mama ich zaviedla do obyvacky. Posadili sa. "Tak?" zacala spytavo mama. "Viete, stala sa nehoda" Nieco sa stalo otcovi, hned som si pomyslela. S pribuzdymi sme sa nestretavali. S nikim az na ... "Vasa sestra" povedal policajt "dnes spachala samovrazdu". Len co to dopovedal, mama sa rozplakala. Urcite mala kopu otazok, ale jedine co zo seba dostala bolo "dovidenia". Policajti pochpili a odysli. V tom znova niekto zaklopal. Mama vstala lebo si myslela ze to je policia. Tentoraz to bol otec. Vrutil sa do bytu. Bezdovodne zacal mamu bit. Uprene som sa mu zahladela na ruky. Razom ich odtiahol. Akoby neaka sila znemoznila aby ju bil. Pozrela som mu na nohy. V tom sa mu podlomili kolena a spadol na zem ...

 Blog
Komentuj
 fotka
kleo  22. 7. 2007 12:48
heh je to pekne..ale dufam ze to nie su vlastne skusenosti
 fotka
lianusha  22. 7. 2007 16:13
HEj!!!!!!! 4o to?? Ďalší príbeh na pokračovanie? Nebude samovražda exit 5??
 fotka
naught  3. 8. 2007 09:01
siggo....wed to sa jak moj hawo wola ten typek
Napíš svoj komentár