Tato tema je podla mna dost kontroverzna, pretoze len pred zopar desatrociami bolo kazde "kamaratsvo" muza a zena zaroven aj vztahom. I moji stari rodicia, ked ma videli s kamoskou,tak si hned mysleli, ze to je moja priatelka.... pre nich boli ciste kamaratsva muza a zeny nemyslitelne, ved na co? Takisto z biologickeho pohladu nema absolutne ziaden zmysel "vztah" samca a samice bez sexu. Ved aj ked samec pride do blizkosti samice s mladatami, tak hned najprv povrazdi cudzie potomstvo, a potom oplodni samicu. Preto som sa zacal zamyslat nad tym, ci naozaj existuje silne asexualne kamarastvo medzi heterosexualnym parom muz-zena.Podla mna NIE!

Radsej hned na uvod opisem, co myslim tym asexualnym kamaratsvom....je to vztah muza a zeny, ktore ma vsetky atributy kamaratsva, kde nezalezi na pohlavi..proste neriesis, ci je to zena alebo muz, spravas sa kamaratsky. Takze chlap nebali kamosku, vlastne nevnima, ze je zena, ale chova sa jak ku kamosovi. Nemam tym na mysli "kamaratsvo", ktore zena zahlasi, ak jej muz vyzna lasku, lebo vsetci vieme, ze je to len fraza - kamaratsvo je tak ako kazdy iny vztah VZAJOMNY, nie jednostranny....a takisto nemam na mysli "kamaratsva" s vyhodami, kedy to nie je o kamaratstve, ale o znamosti na sex, len neviem preco v slovencine sa akoby rozlisuje len vztah alebo kamaratstvo najnovsie..niekedy bolo kamaratstvo myslene vzdy asexualny vztah, ale dnes, kedy sa sexuje kade tade, je kamarastvo vztah muza a zeny, kedy nejde o vazny vztah, cize spolu nechodia, ale mozu robit co chcu, vratane sexu.
Tak si to rozoberme...co som si vsimol na spravani muzov a zien a ich vzajomnych interakcii:
1. muzi i zeny sa malokedy idu cielene kamaratit s opacnym pohlavim - vynimku tvoria nove kolektivy (nova trieda v skole napr.), a extrovertne typy (take, co sa chcu kamosit s kazdym)....ale vzdy je vidiet, ze muzi i zeny idu najprv za ludmi, ktori ich pritahuju, takze ziadna asexualita.
2.muzi i zeny, ktori su pritahovani opacnym pohlavim sa spravaju k nemu ovela,ovela pozorejsie ako k ostatnym....takisto chcu s nim travit viac casu (kamaratsky atribut), ale podstata je v tom, ze chcu eventalne aj suloz, milostny vztah a zvysok "zanedbavaju".
3.v kamaratskych partiach je vzdy drviva vacsina muzov, zien je velmi malo, a ak su ti chlapi atraktivni, tak tych zopar zien je tiez atraktivnych...a naopak...menej atraktivni chlapi malokedy zozenu do partie na akciu nejaku atraktivnu zenu, a to iba na kamosenie!!..ak existuje kamaratsvo preco nevidim ako ma skaredy chlap peknu naozaj kamosku?? ani ona sa nechce s nim kamosit..preco??
4.Zena odmietne zamilovaneho chlapa s tym, ze je to kamarastvo - klamstvo! Zena vie, ze chlap je do nej zamilovany, ale kym ho moze vyuzivat na cokolvek (skola, prachy, zabavac, atd.), tak s nim sa bude "kamosit", ale vzdy je to tak, ze iba ona investuje do toho. Sam som mal taku "kamosku" - vedela, ze som do nej zabuchnuty, ale vzdy ma odmietla s tym, ze sme len kamarati, tak ja reku ok, budme kamosi , a co bolo potom? nic, zistil som, ze vlastne ona sa so mnou nikdy nekamosila, len so mnou flirtovala, ked nieco potrebovala, vlastne ani cas nechcela travit so mnou, ani ked sme boli viaceri.
5. nadvazuje na predosly bod - su zeny, ktore maju kopu kamosov, ale ruku na srdce, myslite si, ze ony verie, ze su to len kamosi? nie, neveria, iba sa tak tvaria, lebo im imponuje, ak maju kopu chlapov, ktori im znesu aj modre z neba od zamilovanosti, a ak daju najavo zaujem, tak "sme len kamosi", lenze ona nikomu neznesie modre z neba, ona zavola von iba frajera, nie kamosa (vlastne malokedy, nie nikdy), Z nejakeho debilneho dovodu, sme si vytvorili spolocnost, kde sa slovo napadnik zamiena so slovom kamarat, a navyse, ak napadnika moze zena odmietnut, a je koniec, kamosa vlastne nedomieta socialne, ale iba milostne, takze to znie dobre pre nu, ale pre chlapa je to na hovno.A dalej je to uz o chlapovi, ci bude pokracovat v takomto "kamaratstve" alebo nie...lenze taka zena si "kamosov" najde vzdy a vsade, takze malokedy jej bude za nim smutno, ak sa na nu vykasle
6.Koniec koncov kamaratstvo najviac vyhovuje zenam - ti im davaju to, co im bezne daval priatel - pozornost, ocenenie, robi im "butlavu vrbu", len sexuju s peknym chlapom, pripadne frajerom, a ked odmietnu kamaratstvo, tak su to chlapi ti zli, ktori nedokazu pochopit, ze laska sa neda na nutit, ale to, ze ani odmilovanie sa neda nanutit uz nikto nepovie, taktiez ani to, ze drviv vacsina zien by nikdy do takeho "kamratstva" s muzom, ktory sa im paci ani nesla, keby tam nebol aspon sex....a uprimne, kolko da chlapovi zena v kamaratstve? velmi malo....takze v konecnom dolsedku dochadza k "vztahovej specializacii" typu chodim von s vtipnych chlapom, spim s peknym chlapom, som vo vztahu s bohatym chlapom, chodim sa vyplakat k citlivemu chlapovi atd., co vedie k tomu, ze chlapi su brani ako spotrebne predmety.
7. vsimol som si, ze ak sa spravam cisto ako kamos k zenam, ktore ma nepritahuju, tak tie si myslia, ze ich akoby nemam rad alebo co dalsi dokaz toho, ze zeny vedia, ze ti "kamosi" su do nich zabuchnuti, ale namiesto toho, aby nedavali falosne nadeje im dalej zivia sebaklamy v hlavach...takisto vzdy vidim, ako pride k mojej spoluziacke nejaky chlap, totalne mu vidno, ze je do nej zamiloavyn az po usi, ale ona kludne vyhlasi, ze je to kamos...no tak, i spely vidi, ze on to tak neberie ..preto jedine kamosky som mal len so zenami, do ktorych som bol zamilovany, a prave naopak, ak som chcel zenu len na kamaratstvo, tak tie ma ani nemali moc rady, nikdy som netusil preco ale teraz to dava zmysel - nie som do nich zamilovany, a teda im nedam to, co tlupa zamiloancov, ktoru ona nazve svojimi "len kamosmi"

Z toho vyplyva, ze kamaratsvo medzi muzom a zenou spravidla ani neexistuje, v podstate iba vynimocne, ak sa ti ludia skamaratili v destve, alebo si fakt super rozumeju a nie su si vobec pritazlivi, ale to su strasne vynimky. Cele to kamaratsvo je len klamstvo, kedy chlap nevie alebo nemoze naplnit svoje milostne predstavy a sprava sa k zene ako k priatelke, ale ta sa k nemu sprava menej ako ku kamoske. Skuste si vsimnut, ako sa spravaju kamosky k vam chlapom, a ako vy k nim, a uvidite o com pisem.

Som zvedavy na vase skusenosti, ale ja poznam jedine kamarastva iba tak, ze to boli bud byvali priatelia, ktori spolu chodili alebo sa spoznali v utlom detstve a spolu vyrastali.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
karlotiskot  26. 7. 2014 13:44
» www.birdz.sk/diskusie/potreb...

Echo velmi málo to prajem ľuďom ale zabi sa. Ty si vtedy klamal hej v tom fóre? Si sa hral na niekoho kto vie dokonale opísať zúfalstvo zo svojej neschopnosti nájsť si sexuálnu alebo normálnu partnerku. Ó áno.... Ako fakt to čo tu ukazuješ je len skurvené honenie si neprebafnutého vtáka na obrazuvku tak sa spamätaj daj si bon pari a štyri kladivom po prstoch za tie pičoviny čo vypisuješ a keď sa uvedomíš a prestaneš byť taký jebo tak možno sa dočkáš aj nejakej súlože alebo dokonca vzťahu.
 fotka
hoperpohroma  26. 7. 2014 13:49
@karlotiskot a ked ho konfrontujem, ze on je newcomer, ze sa raz sekol a omylom pisal z druheho nicku, tak ze
"ja si nic take nepamatam"

loser uplny, nikto ti neda za pravdu, tak musis sam sebe z ineho nicku
 fotka
artusios  26. 7. 2014 13:50
Však o tomto si už raz písal, takže poznám tvoje stanovisko.
 fotka
karlotiskot  26. 7. 2014 13:54
@hoperpohroma ved ale čo je toto už za skurvený sebaklam, keď musí niekto iných presviedčať aký je jebač, len aby mohol prezentovať svoje kokotné názory na ženy? Tak nech si je čím je a prezentuje ich tak, lenže na tom to je akurát tak vidieť že sám tie svoje názory podložené jeho reálnymi skúsenosťami považuje za jebnuté a musí ich podkladať vymyslenými pičovinami inak by ani pre neho samotného zjavne nemali veľký zmysel a váhu v konečnom dôsledku...
Do piči tá logika...
 fotka
echoechoecho  26. 7. 2014 13:55
@karlotiskot @hoperpohroma ste uplne vedla...a kde v tom fore ci co to je sa o tom pise, preboha?...sa zabite same, ale najprv sa preventivne tresnite po hlave, aby sa vam vratil rozum a mohli ste to este olutovat pred smrtou, ale ste neskutocne kurvy....

@artusios kde?
 fotka
hoperpohroma  26. 7. 2014 13:57
@5 zapierat nos medzi ocami ty debilko O_____o v komente 21 si reagoval z echa namiesto newcomera

@karlotiskot presne tak ale netreba sa nad tym zbytocne rozculovat (aj ked hej, echo a georg su osoby, ktore ma vedia vytocit ako nikto), proste si povedz, ze skrachovana existencia a ide sa dalej. niektori ludia su proste bohuzial taki.
 fotka
echoechoecho  26. 7. 2014 14:01
@hoperpohroma sak v tom fore som reagoval za seba, ty vymeteny mozog...ved keby som bol taky debil, tak to forum uz davno vymazem, aby nikto na to neprisiel, ale nejako mi nedal newcomer heslo, takze to nemozem urobit...nemas logicke myslenie...studujes nejaku humanitnu sracku ci co?
 fotka
sisi092  26. 7. 2014 15:13
no vacsinou sa chlap kamoši so znskou lebo dufa že bude sex alebo daco viac...
 fotka
riddler  26. 7. 2014 15:15
@8 mám zopár kamarátiek,od ktorých nečakám sex ani nič viac
10 
 fotka
likjul  26. 7. 2014 15:22
Screenshot

Screenshot
11 
 fotka
echoechoecho  26. 7. 2014 15:35
@sisi092 suhlasim...a v dost pripadoch to aj chlap dostane, lebo mnohokrat zeny beru, ze chlap sa s nimi kamosi, lebo chce sex, takze zeny "zainvestuju" len do tych kamaratstviev, v ktorych figuruju pre ne sexualne pritazlivi chlapi....
btw v nasej spolocnosti je divne prejst na vztah bez kamarastva, takze preto sa chlapi najprv snazia kamosit, sice i ked davaju najavo viac, ale vztah to hned nemoze byt
12 
 fotka
sisi092  26. 7. 2014 15:39
@riddler lebo su špatné? alebo zadané?
13 
 fotka
sisi092  26. 7. 2014 15:41
@echoechoecho no ak je vytrvalí chlap a dobíja ju a je kus lepšie vyzerajuci a nie totálna socka tak možno prelomí ľady... ale nie je to 100% uspešnosť
14 
 fotka
onlymasque  26. 7. 2014 15:41
Ja absolutne nespadam do skatulky ziadnych tvojich blogov (a ani moje kamaratky). Som priemerna zena s nedostatkami s priemernym chlapom s nedostatkami, sme spolu dlho, mam najlesich kamaratov dvoch a ani k jednemu necitim lasku a ani pritazlivost. A oni ku mne deto. Zaroven mam kopec kamaratiek a kamosov, nikto nic po mne nechce a ani ja po nich (a su nezadani).
15 
 fotka
echoechoecho  26. 7. 2014 16:21
@sisi092 ak je lepsie vyzerajuci, tak by sa s nim nekamosila

@onlymasque o priemernosti by sa dalo polemizovat...a si si ista, ze oni k tebe necitia lasku alebo pritazlivost? a to, ze od teba nikto nic nechce je tym, ze ty si zadana...akonahle budes volna, tak sa na teba vrhnu jak supy
16 
 fotka
mcvpn  26. 7. 2014 16:24
chlapče, ty si mimo!
17 
 fotka
onlymasque  26. 7. 2014 16:47
Ok. Tak podpriemerna. Jak chces.

Som si ista, lebo s chlapom sme mali skoro tri mesiace a nik sa na mna nevrhal A ok, jeden sa, ale to bol kolega a nekamaratila som sa s nim. Ale friendov co som mala predtym sa nik nepokusal o nic
18 
 fotka
riddler  26. 7. 2014 16:50
@sisi092 lebo ich vnímam len ako kamarátky,nie ako potencionálne partnerky
19 
 fotka
bluepanter  26. 7. 2014 18:14
neviem fakt, kde žiješ

kamarátstvo so ženou ti môže dať rovnako veľa ako hocijaké iné kamarátstvo (nech už je tvoja definícia akákoľvek divná) - to, že si také ešte nenašiel, neznamená, že neexistuje

existuje samozrejme aj také friendzone kamarátstvo, ale ak sa obe strany priťahujú len povahovo, tak to je vzájomné nefalšované kamarátstvo
20 
 fotka
antifunebracka  27. 7. 2014 00:46
no, teraz si myslim, ze mas dost velky kus pravdy... kazda zena by si mala uprimne odpovedat na otazku, ci by ich ich najlepsi kamko chcel, keby mu dali sancu. myslim, ze by bolo vela pozitivnych odpovedi. stalo by to aj za anketu. ale zas ako si vysvetlujes vztahy, kde su on aj ona zadani s niekym inym a zaroven su najlepsi kamosi?
21 
 fotka
bebekex  27. 7. 2014 00:54
no keby kazdy moj kamos by mal ku mne citit nieco,tak to by som bola teda v riadnej riti
a podla mojho nazoru aj chlap sa vie kamošiť so zenou,ktora ho sexualne nepritahuje. ved takych kamaratstiev poznam kopec
22 
 fotka
georg21  27. 7. 2014 08:27
ahoj, tiež som skrachovaná existencia @6
23 
 fotka
tangerina  27. 7. 2014 09:34
ja s tým súhlasím, lebo za celý život som mala iba jedného kamaráta, a to preto, že bol zadaný, tak na mňa nepozeral ako na objekt záujmu, ale ako na kamaráta, a ja na neho tiež tak, pretože bol zadaný...no mali sme toho tak veľa spoločného, že sme sa proste museli kamarátiť
všetky ostatné moje pokusy o kamarátstva stroskotali na tom, keď som záujemcom o mňa povedala, aby sme zostali iba kamaráti (ja totiž neviem dávať chlapom falošnú nádej ako niektoré ženy)
24 
 fotka
d2s  27. 7. 2014 19:27
a rozdiel medzi kamaratsvom a priatelstvom?

mne se paci, ze pri priatelstve:
"Hlboké priateľstvo medzi mužom a ženou (a nie je ani na jednej strane nejaký záväzok; a niekedy aj keď je...) končí skoro vždy láskou (alebo prinajmenšom zamilovaním)"

source: » www.ruksak.sk/ked_hladas.htm... ...
Napíš svoj komentár