Tak a píšem, poslednou dobou v sebe pozorujem narastajúcu túžbu sa vypísať, aj keď nenachádzam slová. Nie vlastne o nič nejde, chcem si len takto písať, len tak o ničom a od srdca ako som to už dlho neurobila.

Mám rada také tie spontánne blogy, také príjemné a bláznivé. Ach bláznivosť, v poslednej dobe mám pocit že tým trpím čoraz viac a viac, odkiaľ sa to vo mne berie? Jedna z mojich teórii hovorí že je to len neskorá puberta. No hej, čochvíľa osemnástka na krku, už nebudem môcť veľmi vyskakovať, už sa ponorím do sveta dospelých.
Ach kedysi to tak krásne znelo, môcť si robiť čo len chceš, ale postupne prichádzam že to nie je tak. Ako spidermanov strýko opakuje takmer v každej časti spidermana - s veľkou mocou prichádza aj veľká zodpovednosť. čiže účty, obchodné stretnutia a podobné blboviny.

Na jednej strane sa teším na túto novú etapu, najmä na univerzitu čo bude slúžiť ako nejaké prechodné štádium, aj keď trocha sa obávam. V srdci som stále malé urehotané a na všetko zvedavé deculo. A ja ho nechcem zabiť

Ako hovorím ja, čím je človek starší, tým je väčší ignorant. Hej je to pravda. človek je čoraz viac absorbovaný svojimi vlastnými problémami že si zabúda všímať ostatných.
Preto sa treba stále pýtať a rozmýšľať nad vecami, čudovať sa nad tým prečo máme 5 prstov a ako úžasne fungujú, dumať o tom kam to vlastne spejeme a čo chceme dosiahnuť svojim konaním, to sú niektoré z vecí ktoré môžu pomôcť poraziť rastúceho ignoranta v nás. A hlavne pozerať a vnímať všetko naokolo a čudovať sa normálnym veciam.

Tak môžeme zanechať v sebe to vnútorné dieťa. A preto teraz robím bláznivé veci. Nechcem byť dospelá a chcem sa zabávať. Chcem si prefarbiť vlasy na fialovo (nie celé, len jeden prameň) lebo v 30tke by to vyzeralo hlúpo. Chcem spraviť toľko vecí...
a tak píšem, chcem aspoň na chvíľku dostať toho pojašeného človiečika z mojej hlavy von. Viem že som crazy, ako písali v nejakom článku - každý 4tý človek je blázon, ak ste spolu zo svojimi 3mi kamarátmi a všetci sa správajú normálne tak ste to vy. .

Možno je to tým že nemám čas na knihy, a písanie. Predtým sa moja fantázia a bláznivé blúznenia vypĺňali tam, vo svete obrazov vytváraných mysľou a teraz, deprivovaná od mojich obľúbených vecí snívam nad učebnicou biológie, vediem rozhovory s ľuďmi vo svojej hlave keď učiteľ vysvetľuje matiku (aj kebyže sa sústredím nepochopím) a trepem čo mi prvé príde na myseľ. Spontánne, a veselo. ťapnem si hi5 s učiteľom keď bežím okolo, a keď sa nikto nedíva urobím mlynské kolo na chodbe.

Kedysi som si myslela že svoje bláznenie nedávam najavo z vonka, ale teraz už hej. A stále si chcem prefarbiť vlasy na fialovo.
A tak. Chcem sa tešiť zo života, chcem byť veselé decko vo svete dospelých a ako budúci boh vám všetkým hovorím : Na to aby sme prežili potrebujeme byť tak trocha crazy. Aj my bohovia

tak sa majte a bláznovstvu zdar,
a hlúpostiam česť!

 Úvaha
Komentuj
 fotka
ems  11. 10. 2008 02:50
pcheee...ze s osemnastkou pride zodpovednost never tomu blazniveho deculka vo svojom vnutri, sa len tak nezbavis..
 fotka
levik123  11. 10. 2008 11:25
to dieta v nas zabijaju ine okolnosti, ako prekrocenie prahu 18-ky, v niekom to dieta zabiju uz podstatne skor, v inom mozno aj nikdy...
 fotka
hajzelodkosti  11. 10. 2008 11:45
ak si myslis, ze tym ze budes mat 18 si dospela nato zabudni velice rychlo. Dospelost nie je o veku, ale o chovani sa a rozmyslani. Treba si uvedomit kedy treba to dieta v sebe zabit mozno v 18 este nie, ale co chvila ano. Situacia si to totiz bude vyzadaovat.
 fotka
dreamagall  11. 10. 2008 12:02
Noo, nemyslím si že s príchodom 18nástky sa šmahom zmením na dospeláčku ale predsa len je to taký prechod do dospelosti a predsa len človek by sa teoreticky mal správať trochu zodpovednejšie.
 fotka
saddath  11. 10. 2008 14:02
aj ja už len vyše mesiaca budem mať 17!! je to deprimujúce.
 fotka
eliza707  22. 10. 2008 21:28
asi sa zblaznim z teba
 fotka
dreamagall  22. 10. 2008 21:34
6. A ja sa asi zbláznim sama zo seba
Napíš svoj komentár