Vždy som si hovorila nebudem skákať na tejto kobyle ktorá je plná energie a v živote by som nepovedala že dostanem na práve ju--> trénerovú(moj starký)kobylu..
Bol to moj miláčik vždy..Mali sme spolu prvý skokový tréning pred pretekmi ale padla som som .. ..Celý trening bol v pohode.. a išla som na posledný oxer ktorý mohol mať tak 130CM, odskočila samozrejme skôr pretože to bol veľký skok a ona je maličká..

Prišla ma zobrať sanitka..V sanitke mi dávali infuzie pretože mi začalo byť zle..mysleli si že mám aj otras mozgu ale nemala som,nemohla som pohnúť nohami..najhoršie čo stoho bolo že som videla ako to trénera mrzí že dovolil aby som na nej skákala.odviezli ma do nemocnice,prijali ma,dali ma na rengen..

Výsledok?
zmliaždené stehnové svaly, a vybehnuté jabĺčko doktor mi povedal aby som stým skončila pretože už som mala všetko polámané a pomliaždene..ale mne to nedalo a o 3 dni som jazdila ..
Doteraz mám z toho následky..ale chodím na preteky z iným valachom..Na tú kobylku som nezanevrela a stále ju mám rada stále na nej jazdim či skáčem. Len sa viacej držím..a späť k nemocnici...musela som sa postaviť,a začať chodiť nešlo to.. tak som sa posadila obliekla som si rajtky topánky, tréner ma zobral, počkala som na starkú a išli sme domov..

A teraz si idem kúpiť novú kobylku..Z každého koňa som padla aj 5 krát,kôli mojej hlúposti..Ale nikdy na tie kone nezabudnem..každý z nich ma niečo naučil..

 Blog
Komentuj
 fotka
patrikjeuzobsadene  21. 10. 2012 19:02
Vieš čo je super? Že si natú kobylku nezanevrela....Obdivujem ťa Prajém menej pádov
 fotka
antifunebracka  20. 11. 2014 17:13
tiez obdivujem ludi, ako ty, co maju svoj zaujimavy konicek, ktorému sa venuju uplne naplno, zasvatia mu cely zivot, aj keby sa mali dochramat... je super, ze mate nieco take, pre co zijete, co vas tak naplna nech sa ti dari a co najmenej urazov prajem
Napíš svoj komentár