Aké zvláštne, že nielen naše duše sú si najbližšie,ale aj telá sú pre seba stvorené,nemyslíš?

Sedím pri šálke ešte stále teplého limetkového čaju, hypnotizujem plameň čajovej sviečky, múdriem pri slovách Mullerových piesní a neprehodnocujem v sebe uplynulý rok. Iba stále očarená premýšľam nad tým všetkým malým -silným, magickým, dojemným a roztomilým, ktoré prinútia robiť srdce saltá a dušu vyzliecť sa donaha. Myslím tým, úplne donaha..

Už asi nie si, tak príde iná;
nikoho som nikdy nemal tak strašne rád.

Kde už nie je priestor,čas ani chuť na žiadne pretrvárky; kde pred vami stojí váš dar z nebies a s búchajúcim srdcom čaká na prijatie svojho objatia vami..Vravím o tých momentoch v partnerskom vzťahu plnom lásky, ktoré sa občas ani nedajú predýchať.

Keď dážď ťa hladí mokrou rukou,
rozpúšťa sa iba cukor..

V ten večer ma dojalo milión maličkostí, no dúfam, že nie všetko postrehol. Privítal ma tým najsrdečnejším úsmevom, objatím, z ktorého prosto cítiť lásku a horúcimi bozkami. Horúco v jeho posteli bolo teda dostatočne, prameniace z lásky dvoch tiel, čerpajúce stále nový a nový zdroj vášne, prenašajúce milencov na inú planétu, do svojho sveta..

Myslím,že len s tebou
som úplne sám sebou.

Lesk v mojich očiach bol zjavný, pri každom jeho "milujem ťa" vyslovenom priamo do očí, do srdca, do duše, bez hanby a s hrdosťou. Aj pri tom mojom,ktoré som mu šepkala do ucha, uličnícky a placho ako školáčka s dvoma vrkočmi. Ale to vidieť nemohol, bola tma..

Pre dakoho obyčajný a príjemne nudný deň, pre mňa celý svet..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár