Delpurr
37-ročný muž
najnedávnejšie lognutie
30. 1.januára 2017 01:58
6354 dní na BIRDZi
regnutý od 22. februára 2008
No tu mate tie vase iPady a iPhony a ine iSracky od 33:00
11 komentov
1
delpurr
19. 3.marca 2013 01:11

samozrejme sa princip vztahuje aj na ostatne produkty... ale toto je ceresnicka na torte
6
@railwaysnail takze ste si vyhodili cast vety `od 33:00` - vytrhli z kontextu ostatok a teraz na tom zakladate pseudooddrb? v pohode
9
sorry, nechápem fakt o čo tu ide, proste píšeš, že "TU" niečo máme, tak som sa len opýtal, kde to máme, bez náznaku čohokoľvek negatívneho, pretože tu nikde nič nevidím, žiadne video, proste nič.
Tvoja reakcia je ale taká, že sa mám zrejme cítiť sprosto, hoci neviem prečo.
Ale tak teda nechaj si to
Tvoja reakcia je ale taká, že sa mám zrejme cítiť sprosto, hoci neviem prečo.
Ale tak teda nechaj si to
10
@wera55555 @railwaysnail dpc mate pravdu, toto je zase raz chyba birdzu... ja som tu postol video z youtube a ono mi to pri pridavani divne zaseklo a nechapem preco nezobrazilo - moja chyba

Napíš svoj komentár
- 1 Ticho: Čudujem sa že nikto z užívateľov nespravil ešte birdz 2 ktorý by bol aspoň...
- 2 Y4nn4: Po dlhej dobe som zapla televíziu. A dávajú Batman začína s Christianom Baleaom na...
- 3 Azizi: Na dnes reklama na čokoládu Forte, ktorá musela byť neskôr pre svoj obsah...
- 4 Somtvojhrdina: Som superhrdina a ty si kto?
- 5 Teal: ✸ youtu.be/zomUPed1KiA...
- 6 Tequila: cim dlhsie nam vladnu drbli konzervativci, tym progresivnejsie uvazujem
- 1 Mytickaentita: bavia ma gayovia, ktorí su na mňa nahnevaní, lebo necením Palestínu ...
- 2 Lytaryta: teda, toto je dost otrasny web, aj komunita, teda najma viacerí...
- 3 Tulipanoo: isla by som na take posh rande, ze ma pozve na veceru a...
- 4 Chumaj: paci sa vam ta azra sokira co bola v ruzi? za man mega jebacka,...
- 5 Lejla32: Otrasnu mame doma chladničku s mrazničkou.. Sam sneh je v mrazaku.. a mňa...
- 6 Mytickaentita: ľudia, ktorí klamú sú čudní a desia ma
- 7 Lejla32: No tak pánko zvesi duhovu vlajku vo VW areáli, lebo neviem skadiaľ sa...
- 8 3kratadost: Zazil som influencersky moment! Taky parik v obchode spekuloval, ktora sunka ma najviac...
- 9 Azizi: Tak a na dnes niečo, čo vy mladší možno nebudete veriť, že...
- 10 Lytaryta: @Myticka