Clarise
dievča
najnedávnejšie lognutie
dnes 10:18
3722 dní na BIRDZi
regnutá od 30. októbra 2015
Len tak random mi bývalý kamoš z tábora vola cez meet teraz (som ho dvakrát zrusila).a furt mi ukaze ze píše .je to divne keďže sa nekontaktujeme (naposledy sme si písali v 2014)
9 komentov
1
clarise
pondelok 23:29
Neviem co je horšie ci to vysvetlenie o 23 alebo to volanie o takom čase cez meet ...ach jaj
4
@dezolat @3 áno som v pohode napísal potom slohovku(taku pocitovú-taky natlak aby som reagovala)..i keď neviem co ho to napadlo skoro po 12 rokoch po 23 mi volať ... a zakončil to tým ze mal pocit ze by sa mi mal ozvať (je to divne... zrazu mal mal pocit volať v noci ...) som mu reagovala neutrálne a ze nie je ok volať po 23
5
A čo vlastne chcel po 12 rokoch? To je riadne dlhá doba. Nezačal robiť poistky?
6
@11monika11 @5 toto keby bolo tak by som ho asi zrušila uplne..neviem preci niektorí ľudia majú potrebu o 23 cítiť silnú potrebu si veci ujasnovat atď..no napísal niečo v tom štýle ze po rokoch sa dostal k našim konverzáciam ...a ze ho mrzelo ze ako to dopadlo ..on sa odmlčal a mali sme tak 14++
7
@11monika11 @5 a potom take omáčky... ze je rad ze sme sa spoznali atď. A ze tak to cíti q čaká na hocijakú reakciu a mal pocit ze sa mi musí ozvať... ("vyvolávať cez meet po 23 je úplne ideal") neviem ci je väčší bizar..som sa ta chcela dávnejšie spýtať ci by si niekedy šla na kavu/caj/do kaviarne (ak si z Ba)
9
Hej no, keď si už na jeho správu musela čakať 12 rokov, tak už by to do rána počkalo možno bol opitý alebo čo, ked volal takto večer.. v každom prípade divné.
Ja nie som z BA, ale párkrát do týždňa tam chodím, tak kľudne môžeme niekedy ísť na kávu
Ja nie som z BA, ale párkrát do týždňa tam chodím, tak kľudne môžeme niekedy ísť na kávu

Napíš svoj komentár
- 1 Lejla32: Je najvyšši čas naliat si cisteho vina, ze jediny sposob ako docielim umytu...
- 2 Tulipanoo: ja mam rada, ked zijem rychlo, ale priletiet o polnoci do Prahy,...
- 3 Lytaryta: strata Váhu ~~ ~ na...
- 4 Lukaso121: Zase práce
- 5 Lytaryta: hej máte praUdu ~ bezné, obyc. roomby a iné potvory a roboty to...
- 6 Puuzdro: bez straty stratosféry
- 1 Abstraktdepres: Božsky sa šmykuje na tom snehu čo padá. A to som si myslel že...
- 2 Lytaryta: @11Monika11 ~ tak nvm kdo je tu najblbsí, a neschopní, ked napr.ani...
- 3 Lejla32: Je najvyšši čas naliat si cisteho vina, ze jediny sposob ako docielim umytu...
- 4 Protiuder22: Béla Tarr dnes zomrel. RIP. < 3 www.youtube.com/watch?v=KWj...
- 5 Tulipanoo: ja mam rada, ked zijem rychlo, ale priletiet o polnoci do Prahy,...
- 6 Dezolat: Vraj vianoce vianoce. Vsetko krasne. Alo kto odhrabe ten sneh? Samo? A ked samo...
- 7 Retromaniak: youtu.be/HEMjF2n3-SQ...
- 8 Lytaryta: strata Váhu ~~ ~ na...
- 9 Lukaso121: Zase práce
- 10 Lytaryta: hej máte praUdu ~ bezné, obyc. roomby a iné potvory a roboty to...
- 1 Mytickaentita: chcem vlastniť kľúče od všetkých bratislavských kostolov
- 2 Willbebetter: Strasne by som chcela, aby ma muz napriklad z tinderu zavolal raz na...
- 3 Willbebetter: Lifehack na extremne vysusene pery? Co vam pomaha? Mam to zjavne z liekov
- 4 Abstraktdepres: Pripadám si ako v GTA 5 Práve som skončil prácu, sadnem do...
- 5 Clarise: Len tak random mi bývalý kamoš z tábora vola cez meet teraz (som ho...
- 6 Willbebetter: Nasla som najlepsi liek ever.
- 7 Azizi: Keď niekto nadáva na trans ľudí, ja si vždy pomyslím, nech si...
- 8 Abstraktdepres: Božsky sa šmykuje na tom snehu čo padá. A to som si myslel že...
- 9 Azizi: Maďarčina je príšerne škaredý jazyk Hlavne aj ten prízvuk. Veď to sa nedá...
- 10 Azizi: Práve som zistila, že už mám zapísaných presne 100 strán statusov, dokopy...