Možno je toto dielo trochu detinské, trochu prehnané, trochu nezáživné, skúste napísať svoj názor, prijmem ho.


Fry 12.9 18:53
ahoj

Môj zjavný nezáujem však človeka nemôže odradiť.

Fry 12.9 18:54
Prepáč, že ti píšem, ale nedalo mi to. Iba som chcel vedieť ako sa máš...

Jeho žiadosť o prijatie som nechala vydusiť naozaj dlho, nechápala som, prečo pre boha, si ma musí pridávať človek, s ktorým som sa pred pár dňami dohodla, že nechceme mať navzájom nič spoločné?(???)

Teraz uvidíme ako je na tom s iróniou.

Kochanska 12.9 18:56
ale vôbec neotravuješ. Mám sa super..

Fry 12.9 18:56
tak to som rád..

Ten pocit, že sociálne siete umožňujú menej odvážnym ľuďom, ktorí chcú nadviazať priateľské vzťahy bez toho, aby sa naživo vôbec obťažovali človeka pozdraviť, ma hladí pri srdci. Je určite jednoduchšie spraviť štyri kliknutia miesto použitia viacerých, možno aj dokonca zložených súvetí, aby ste naznačil druhému človeku, že sa s ním chcete priateliť.
Popravde, tajne som dúfala, že teraz nastal ten moment, keď pochopil, že nemám záujem.

Fry 12.9 18:58
A čo robíš?

Zaryto som rozmýšľala čo také sa dá robiť na internete okrem prezerania stránok..

Kochanska 12.9 18:59
starnem...

Kochanska 12.9 18:59
Používateľ je odpojený.

Vstala som od stola a usmievala som sa na zaklapnutý notebook. Rozhodla som sa, že teraz je čas na upratanie izby a preusporiadanie skrine. Najskôr som si však uvarila kávu. Zabíjanie času je jedna z mojich najobľúbenejších činností.
Dobre, nechcem nikomu ukrivďovať, takže popravde, Fry (v tomto príbehu ho budem volať Fry) nebol vôbec až tak otravný, bol celkom milý, nebol ani škaredý, nemal dve hlavy ani inú vadu, počúval hudbu ako ja a nemôžem povedať, že by som si ho možno jedného dňa neobľúbila. Je však nevyhnutné aby som bola na neho podráždená. Spoznali sme sa za zlých okolností, a tie by mohli toho zničiť omnoho viac, než moje nervy pri písaní správ.
Tak som si teda radšej sadla s hrnčekom kávy k nejakej knihe do školy, ktorej obsah ma vrcholne nezaujímal, ale to rodičia predsa vedieť nemusia. Potom som si teda urobila miesto na stole, keď je ten začiatok školského roka, vyhodila som zopár hlúpostí (matematika z minulého roka) a utrela som prach. Čas sa mi vliekol však nanajvýš pomaly. Preto som si dala pekne dlhú sprchu, odpratala som riad z kuchyne a bola som rozhodnutá ísť spať, nech chlapec trochu vychladne. V posteli sa mi však v hlave stále točili dookola nejaké úvahy a naozaj som nemohla zaspať. Je možné, že na príčine bola aj káva spolu s tým, že 10 hodín večer nie je naozaj pre mňa čas na spánok. Ešte chvíľu som sa prevalovala, ale už som ďalej nemohla. Nie som až taká zodpovedná, ako som písala vyššie a zapla som notebook. Prešla som zopár blogmi a snažila sa z hlavy vytlačiť myšlienku pozrieť sa, či je ešte tu, vyriešil to však za mňa.

Fry 12.9. 22:49
čo ty tu tak neskoro?

Kochanska 12.9. 22:49
nemôžem spať....

Išla som si radšej skontrolovať maily. Už chvíľu si vypisujem s jedným chlapcom. Horlivo som kontrolovala, či mi neodpísal. Viem, že nie je priveľmi normálne natoľko lipnúť na internetových známostiach, ale koľkokrát mi prídu menej fikčné ako tie reálne. Som dieťa šťasteny a s ľuďmi sa príliš nepohodnem. Sú takí, ktorých vyslovene odpudzujem, iní, ktorí ma majú za milú spoločnosť (a tí o mne nevedia takmer nič) a ešte zo pár dôverných jedincov, ktorí sa v tomto príbehu ešte vyskytnú.

Prijaté maily (0)

Blikalo mi okienko od Frya. Ano, takto to v svete funguje, nikdy nezískate to po čom túžite...

Fry 12.9. 22:49
niečo ťa trápi?

Kochanska 12.9. 22:50
môžem mať na teba otázku?

Fry 12.9 22:50
sem s ňou

Kochanska 12.9 22:50
na čo mi píšeš, keď sme sa na niečom dohodli?

S odpoveďou mierne otáľal.

Fry 12.9 22:52
vieš, pozeral som na tvoje meno, a stále ma strašne, niečo vo mne ťahalo ti napísať, naozaj prepáč..

Kochanska 12.9 22:53
ale nemal by si mi písať. Máš dievča, zabudni na mňa.

Kochanska 12.9 22:53
nie je vôbec divné, že si si ma pridal?

Fry 12.9. 22:53
veď nerobíme nič zlé, predsa.. a nebolo by divnejšie, ak by som si ťa nepridal?

Kochanska 12.9. 22:54
možno máš pravdu..

Kochanska 12.9 22:55
ale ja si aj tak myslím, že by bolo lepšie, ak by si ma nechal na pokoji. Ďakujem.

Kochanska 12.9 22:55
Používateľ je odpojený.

Nemala som byť na neho taká krutá. On zrejme nechápe zmysel toho, čo sa mu snažím naznačiť. Ale je to správne rozhodnutie, a mám počítačových známostí pre túto chvíľu skutočne dosť. Idem si pekne ľahnúť a zabudnúť na virtuálny svet.


Tú noc sa mi prvý krát sníval ten zvláštny sen.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár