Sú veci, ktoré bolia. Sú, veci ktoré bolia veľmi. A sú aj veci, ktoré bolia tak veľmi, že máte pocit, že vaše srdce už ďalej nepumpuje krv, ako je naučené od svojho vzniku, ale rozhodlo sa prasknúť a vyskočiť z hrude. A úplne nakoniec sú veci, ktoré v danom správnom momente majú váhu takú, že ak by ste mali v rukách nabitú strelnú zbraň, tak masaker v Nórsku by bol oproti tomu, čo by sa udialo skôr ako výlet s partičkou Nemcov.

Ja viem. V danej chvíli akoby sa časopriestor zastavil a vy ste sa ocitli v akejsi vákuole. Vôkol nie je nič, iba vy a bolesť, pardón to nie iba bolesť, je to Bolesť (!!) tlačí vás ku dnu a vaša dôstojnosť je kdesi v miestach, ktoré sa v slušnej spoločnosti nahlas nevyslovujú. V tom momente ste schopní spraviť čokoľvek, aj keď by ste to inokedy nerobili, kľudne to môže byť aj pod vašu úroveň.

V priamom epicentre tejto bolesti myslíte stále na jedno. Na to, že ten dotyčný, čo vám spôsobil túto...Bolesť (!!) je niekde na dovolenke so svojou láskou, ku ktorej docpukal asi tak dva dni potom (možno len príliš preháňam, asi to boli skôr dve hodiny), čo vám vysvetlil, že na vzťah a vašu nehynúcu lásku nebol pripravený. Neprešlo síce ani pár týždňov od toho, ako ste boli stelesnená dokonalosť, a s tou láskou, ktorú kvôli vám opustil (áno, je to tá, s ktorou je práve na dovolenke) už to podľa jeho slov dávno nebola skutočná láska. Práve vy ste boli dotyčného radosť, nemohol sa nabažiť vašich slov a ani tela, ale (!) zrejme sa niekde udiala chyba a vy ste odrazu už taká múza neboli, skrátka je to hádanka, oproti ktorej bol Da Vinciho kód uspávanka pre deti.

Ak aj vás kŕmil vecami ako, že sa o vás postará a že vás nikdy trpieť nenechá a že by to nikdy nedopustil a že blablablablablablabla, netrápte sa, je to úplne normálne. Nie ste vôbec úplný hlupák (možno aj horšie slovo),že ste mu uverili, ako si možno myslíte. Ja sa vám vôbec nečudujem, ak to hovoril s rovnakou úprimnosť a oduševnelosťou, ako dotyčný, diktátori, ktorí balamutili masy by pred nám padli na kolená a odovzdali srdcia a celoživotné úspory.
Takže milí priatelia, AK vás niekedy navštívi bolesť tohto typu, neskáčte z okien, neberte do rúk strelné zbrane a už vôbec nie nože. Dokonca ani keby to malo byť použite na zdroj tejto bolesti, to nie. Urobte to najlepšie, čo môžete. Predýchať, usmiať sa a ďakovať dotyčným, že z vás urobili znova o niečo silnejšieho jedinca.

A nebojte sa, ak budete veriť, jedného dňa božie mlyny zomelú aj jeho.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár