Odvtedy som na neho každý deň myslela.Jeden deň,keď´som už bola zmierená s tým že nepatrí mne, mi zavolal,pýtajúc sa kde sa stretneme.Povedala som dobre, milovala som ho, no tá etapa sa už skončila , tak si s ním vyjdem von ako kamarátka.Nijako zvláštne som sa nepripravovala, nepredpokaldala som že po toľkých dňoch odmietania odomna bude ešte niečo chcieť.
Kráčajúc strmým brehom do kopca sme sa zhovárali a blízkej minulosti.Stále sa zapodieval či sa mi dobre kráča a navrhol sa , že mi odnesie tašku.Po únavnom kráčaní ktoviekam sa pred nami zjail plot zoologickej zahrady, čo mu zjavne nerobilo problém.Spokojne zahlásil, že má kľúče a vpustil ma dnu.Kráčali sme pomedzi klietky zvierat a on sa im pritom prihováral akoby ich poznal dlhé roky.Zaviedol ma k detským trampolínam,kde robieval cez víkendy,odtial mal kľúče tiež.To, že sa vtedy v zoo nikto nenachádzal, považoval za vhodné, a tak sa rozhodol to využiť.
Ležiac na jednej z trampolín sme rozoberali vseličo.Neuvedomovali sme si ako čas plynie a začalo sa stmievať.Začala ma triasť zima a to ho tak rozrušilo, že padol návrh."Naučím ťa bozkávať" zavelil.Mala som výhrady. Veď som chcela aby sme ostali kamaráti.Kázal mi zatvoriť oči a priložil mi ústa k perám.Ja som ich držala zovreté ako v kŕči.Odtiahol sa a navrhol nech viac pracujem s jazykom.Povedala som si, že to teda skúsim.
Pár krát sme to ešte skúsili ale až neskôr som pochopila o čo mu ide. Ruka mu začala blúdiť niekde inde a neprestala, kým som ju nezastavila.
Zrazu sme počuli výstrely, na čo sa strhol a vstal.Zahlásil, že je čas ísť a ja som mu vrátila bundu, ktorú mi požičal.Podliezali sme brány zoo,tváriac sa, že sa nič nestalo.Rozhodla som sa, že ho odprevadím, no nebol to dobrý nápad.

 Denník
Komentuj
 fotka
fxx  31. 3. 2009 18:46
aaaa preco to nebol dobryy napaad???
Napíš svoj komentár