božeeeee, práve dneska, pred pár minútami som šla z roboty. Všimla som si, že niečo nie je v poriadku, lebo na zelezničnej trati stáli vlaky na oboch kolajniciach. s priatelom som si vymenila zvedave pohlady a pokracovali v ceste domov, ktorá viedla cez tieto kolaje.

Niekolko desiatok metrov stal rusen vlaku a jeho rušnovodič skumal baterkou celý vlak. NIč nenasiel ani ten druhý a tak zacali prehladávat okolie v tej hustej tme. Stáli sme za kolajnicami a nenápadne načuvali rušnovodičov, či niečo nezapočujeme. Dozvedeli sme sa, že zrejme niekoho zrazil a teraz hladajú telo.

Pod vlakom nebolo a tak zostavalo to okolie. Čoraz viacej sa k nám približovali, vkročili sme medzi kriky, ved cez kolaje je zakazané prechádzať! Nechceli sme mať nepríjemnosti aj mi. Ale jeden nas zahliadol a spital sa ci sme niekoho nevideli. Naozaj sme nikoho nevideli a to sme mu aj povedali. Prešli pár metrov od nás, ked jeden z nich našiel čo hladali.

Telo! Mŕtve telo! Rušnovodič zakričal, že našiel niečo biele a ten druhý mu potvrdil, že kým ho prešli tak vydeli niečo biele, čiže to bude on. Pozrela som sa tým smerom a z hrozou som zisila, že stoja ani nie 15 metrov od nás. Dakovala som, že je tma a ze sme ho tam mi nezbadali. Mal ževraj odtatu hlavu.

Jeden z nich ešte povedal, že to je už štvrtý a druhý povedal, že tak mal chuť na pivo po šichte, že teraz može zabudnúť, že sa zdržia dosť dlho. Mi sme tam len stáli a prizerali sa tejto katastrofe. Volala sa policia,..... .

Teraz premýšlam, či to bol samovrah, kotrý chcel skoncovať zo život a tak sa hodil pod vlak, alebo chcel len prejst cez kolaje na druhu stranu a nevsimol si vlak, a či je to štastie v neštastí, že sa to stalo par minut predtým než sme tadial šli mi dvaja a mohlo to nas zabiť!

 Úvaha
Komentuj
 fotka
sargeras  11. 8. 2006 22:51
ak to bol samovrah,tak to bol debil, a ak to bol ten druhy pripad,tak to bol tiez pako... takto hlupo prist o to jedine,co nam nikto nemoze vziat.... racej cez tie kolaje uz nechod,jasan?
 fotka
boba42  11. 8. 2006 22:55
no ale kazdý den tadial chodim inak mam velmmmi dlhuuu obkluku
 fotka
swamper  11. 8. 2006 23:13
No , ak mu to odcvaklo makovičku od telíčka , tak to znamená len jedno . Že vedel presne čo robí .)

Nech mu je koľajnica ľahká . Amen bratia a sestry.
 fotka
boba42  12. 8. 2006 12:04
No neviem neviem...ale nemusel sa hádzat rovno pri tescu a na miesto kde prejde ludi za den aj cez 300.
 fotka
eva  6. 9. 2006 21:09
Tak to je tiež pravda...
 fotka
boba42  8. 9. 2006 15:52
tak nakoniec som si pozistovala a BOLA to zena! A samovrah! sama si lahla na kolaje! truba jedna, takto desit ludi
 fotka
kosmiklove  8. 11. 2007 06:43
aj som si myslel ze to bola samovrazda...ved vlak by bolo pocut na stovky metrov a urcite by mal aj zapnute svetla...
Napíš svoj komentár