Prečo keď človek plačeme tak sa zvyčajne skrývame a hanbíme? Hanbíme sa za svoje prejavené emócie? Prečo ich potláčame? Však plač a slzy sú rovnaká emócia ako smiech. Neexistuje žiadna príjemná a nepríjemná emócia. Nerobme rozdiely medzi tým istým. Keď sa môžeme rehotať na plnú hubu, tak sa môžeme aj na plnú hubu rozplakať. Kedykoľvek, kdekoľvek a s kýmkoľvek. My neplačeme len keď sme smutní, plačeme aj vtedy keď sa smejeme.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
johnysheek  26. 3. 2018 01:18
vzdy sa tie rozdiely budu robit.. je to obava z ukazania slabosti? ci zranitelnosti/zranitelneho miesta? ... vlastna ochrana?

nevraviac o tom ze ak sa ma clovek dobre a smeje sa.. v zasade mu je jedno kto je okolo neho.. ale ak sa naopak tak dobre neciti, urcite nechce mat okolo seba len tak hocikoho.. ci?
 fotka
barky  26. 3. 2018 10:46
neviem, ked je kaufe oreo milka za 50 centov a nejaky zmrd ju vsetku vykupil pride mi pomerne nevhodne sa pred tym regalom rozplakat
 fotka
bejak  26. 3. 2018 18:55
@johnysheek Áno pre niekoho je to možno až intímne..ale pýtam sa že prečo to tak je?.. Že je to tiež emócia ako smiech .. Asi naozaj ide o tu zraniteľnosť a vlastnú ochranu. Ja len, že sa už nechcem hanbiť za to, že sa rozplačem kvôli niečomu, pretože niekedy to potrebujem a je to pre mňa uvoľnenie.

@barky ja len ,že prečo túto emóciu zakrývame..sa tak len pýtam..
 fotka
johnysheek  27. 3. 2018 20:51
hanbit sa vsak a robit to (hoci v skrytosti) beriem ako dve veci..
ale rozumiem ti je to vzdy o rozhodnuti jednotlivca
Napíš svoj komentár