Alysia
33-ročná žena, na chlapcov
najnedávnejšie lognutie
16. 2.febuára 2024 00:24
6151 dní na BIRDZi
regnutá od 8. októbra 2008
chválim samú seba, že hoci som vypila včera na svadbe fľašu vína, či skôr karafu tak som žiadnemu chlapovi nepísala ani nevolala ani nič! som silná žena! a ani som neplakala to je úspech 2
3 komenty
1
33deniska33
3. 5.mája 2015 13:23

ani som neplakala to býva aj mojim problémom. ja aj dve hodky v kuse vydržím aj celú noc.. ale jak moja mamča vraví len plač aspoň budeš krajšia..
2
@33deniska33 no krajšia ako krajšia mať po sebe roztečený makeup hmm
ja som mala problém už keď som kamošku videla v tých šatách, potom nástup s hudbou, som sa len štípala do ruky a viem, že kebyže začnem plakať od dojatia zmenilo by sa to na plač starej dievky, ktorá si ide kupovať psov :/
ja som mala problém už keď som kamošku videla v tých šatách, potom nástup s hudbou, som sa len štípala do ruky a viem, že kebyže začnem plakať od dojatia zmenilo by sa to na plač starej dievky, ktorá si ide kupovať psov :/
3
@alysia ani nehovor o tom plačí starej dievky, na svadbe je človek raz za čas lenže mňa dojíma už keď aj vidím malínké bábo, nedajbože, že mi ho šupnú do ruky, tak to už v predstavách nešťastná, že nezariaďujem detsku izbyčku.. ale inak svadby to je moja srdcovka aj ja chceeeeeem ♥

Napíš svoj komentár
- 1 Thunderstorm: Ja chcem behať po kopcoooch! Dostala som opušťáka na sólo dovču, idem do...
- 2 Mytickaentita: mala som nočnú moru, že som swipeovala na Tinderi
- 3 Chumaj: fiki sulik: „Nemám rád ženy s nejakými kariérnymi ambíciami, nemám rád ženy, ...
- 4 Tulipanoo: bola som teraz 4 dni na takom malom super festivale pri Karlovych Varoch a...
- 5 Teal: Mne sa nôž otvára vo vrecku keď čítam tie dezolátske konšpirácie, ako "anglosasi"...
- 6 Majky538: Stravili sme vikend na dedine strazenim zvierat, akoze super oddych, zmena, ...
- 1 Thunderstorm: Ja chcem behať po kopcoooch! Dostala som opušťáka na sólo dovču, idem do...
- 2 Skvrnka: Frajer na futbale, takže som založila našej mačke Onlyfans a pridávam fotky jej...
- 3 Mytickaentita: mala som nočnú moru, že som swipeovala na Tinderi
- 4 Luc.ka: Raz za 5 rokov potrebujem ist k lekarke. Samozrejme, ze ma od polky...
- 5 Chumaj: fiki sulik: „Nemám rád ženy s nejakými kariérnymi ambíciami, nemám rád ženy, ...
- 6 Tulipanoo: bola som teraz 4 dni na takom malom super festivale pri Karlovych Varoch a...
- 7 Chumaj: co by sa stalo keby dakdo si da extazu , pusti si na...
- 8 Teal: Mne sa nôž otvára vo vrecku keď čítam tie dezolátske konšpirácie, ako "anglosasi"...
- 9 Teal: music.youtube.com/watch?v=Jq4...
- 10 Majky538: Stravili sme vikend na dedine strazenim zvierat, akoze super oddych, zmena, ...
- 1 Domek: Omg, povedze mi ze kto je vas top secret crush zo známych osobnosti...
- 2 3kratadost: Neni mile, jak degenerati chodia robit bordel po mestach kvoli palestine, ale...
- 3 Mytickaentita: kopec ľudí sa ma snažilo zlákať na Grape, ale ja proste viem, ...
- 4 Lejla32: Som na seba pyšná. Konfrontovala som muža v meste, ktorý ukradol rastlinu aj...
- 5 3kratadost: Odpisali mi z 3M!!! < 3 Z centraly, dokonca!!! Neplanuju vyrabat...
- 6 Tomas5555555: Zoznam 83 nepotrebných prác... ak zaniknú, budeme pracovať len 35 hodín mesačne a...
- 7 Thunderstorm: Ja chcem behať po kopcoooch! Dostala som opušťáka na sólo dovču, idem do...
- 8 Lejla32: Mne nastal nejaký switch v hlave.. asi sa mi prepojili niektoré mozgové dráhy, ...
- 9 Skvrnka: Frajer na futbale, takže som založila našej mačke Onlyfans a pridávam fotky jej...
- 10 Willbebetter: Konecne som si (mentalne) dovolila dopriat Remarkable pro < 3