Preklikávam sa bažinami internetu, klikám na birdz a myška si ťukne na nový článok, hľadím, sedím a neviem, čo teraz. Ukazuje sa mi prázdne pole. Napísať? Nepísať? Či? ... a tak "či" rozhodlo a začala som ťukať do klávesnice.
Vlastne môj prvý prázdninový. Prvý a posledný, ktorý bude obsahovať možno čosi z mojej aktuálnej potreby niečo napísať.

Hm, teraz sú tu tie dni, keď len sedíte, hľadíte do blba a keby ste aj chceli niečo robiť, tak len mávnete rukou, lebo ste už taký pasívny, že sa vám nechce ani chcieť. (aspoň teda ja No a tieto dni sa striedajú s tými, ktoré "berú dych", vytvárajú letné zážitky a príbehy o ktorých budeme na jeseň neústavne kecať všetci naraz. Ou, sladké leto.

Je fajn len tak ležať na kúpalisku, so slnečnými na nose, s kamošmi povedľa, pod nebíčkovo modrou oblohou a pozerať sa ako sa na tobogán hromadne valia oteckovia s malými deťmi. Sledovať úškrny na ich tvárach, že z toho majú väčšiu radosť ako tí malí krpci.Hm, milujem takéto chvíle.
Je to strašne fajn, len tak nič nerobiť a zároveň cítiť tú dobrú energiu dúfajúc, že to tak bude stále.

Mala som kopu plánov a ešte ďalšia kopa sa práve rodí v mojej hlave. Je to nezmysel. Celé. Prvá polka padla ešte pred tým ako začali prázdniny, lebo samotná príprava a spracovanie "jedla" niekedy očividne nestačí.
Vedela som,že to možno nevíde a tak som sa na to netešila, lebo už mnohokrát som to zažila. Neznášam potom ten potupný pocit sklamania o ktorom ste tušili, len ste sa nechceli vzdať, lebo ste naivne verili, že obloha je zelená a tráva modrá.Tvrdohlavosť nadovšetko!

A tak som si povedala,že bude dobre. A zatiaľ tomu verím. Kamoši, rodina, brigáda, zábava, výlety, hudba, slnko, voda, knihy, kofola... Všetko dáva zmysel, len občas treba veriť

 Blog
Komentuj
 fotka
imosk  8. 7. 2010 16:44
kofola
 fotka
romika  9. 7. 2010 22:24
Rozhodla som sa van Helsink
 fotka
pucikzlaty  12. 7. 2010 03:05
kofola AKo ti ju závidím

Tini, pozri, aj ja som si tým prešla a tak ako hovorím mojej sestre, tak hovorím aj tebe, uži si nič nerobenie, naberaj energiu, čaká ťa vela zážiťtkov v budúcnosti
Napíš svoj komentár