Dneska som sa odhodlala ist po 100 rokoch na pokec, ze si spravim z niekoho srandu, ale som potom cejndzla maj majnd, lebo som nasla svoje stare maily pisane niekomu, na koho sa takmer nepamatam a tak Vam z nich uverejnim zopar blbosti. Podla mna su smiesne, ale nemusite sa smiat len pre to, ze sa to od Vas ocakava. Enjoy!

"to sa mi tak paci ze si sam seba znosil pod ciernu zem a usetril si mi robotu, ze normalne nepocastujem ta debilom, ale ti ODPISEM"

"Karel Gott sa tvari jak osklbany pavian...nechutny je...ma take odporne mrtve oci, podla mna uz nezije...iba chodi"

"Ozaj, dostala Becko z brutalne tazkej skusky, ja doteraz tomu nechapem, som sa normalne bola pytat ci to som fakt ja ci nahodou nemam dvojnicku vies "

"juchuchcuchuchcucucuchcskfgbwektilgblwevi....vidis tak sa tesim ze ani pisat neviem "

"lebo je to take ludske a realne chapes, ziadne mimogalatkicke kraviny"

"co sa mi dnes stalooooo Robila som poslednu skusku, nic som nevedela, som dosla do skoly vysmiata jak leco (bo som sa rano povadila s mamou a tak smiesno mi z nej prislo, ze som sa rehunala celu cestu do skoly a som to musela maskovat tym, ze ma akoze svrbi nos ) no ta som tam daco zbuchala, som sa ohodnotila na Fx a ked som si sla po vysledky, ze normalne ze Deeeecko a profak taky ze: slecna a mate aj piercing na inych bolestivych miestach? a nahodil taky uchylny usmev a ja mu hovorim ze: Co a vy s tym mate skusenosti pan doktor? jak namna vsetci kukli som myslela ze vyrazi so mnou dvere ale vzal to sportovo, potom 5 minut cumel na moju fotku, ohodnotil ju ako velmi sofistikovanu (to bude asi tym seksi vystrihom ) "

"Som VLADCA!"

"Ale somariny pleskam od rana do vecera, vacsinou take totalne mimo a vacsinou mame. Bo je, chuda, cele dni doma, v bruchu jej rastie maly skaredy pavian, tak sa ju snazim rozveselit."

"Mame tam ja starolesy ajstaro haje aj riadnu zimu, sak kamos sa stazoval, ze sa mu lave vajco prilepilo o tu latrinu "

"Pavian, ti dam taku Aranu, ze sa zoseres!"

"Ale zase na druhej strane ma ide porazit od zurivosti ked idem nahodou povedat nieco vazne (ano, dobre citas, nemassedy zakal, obcas zo seba vypustim nieco, co ma aj zmysel)...no a ten druhy sa z toho smeje jak autista a mysli si, ze srandujem "

"Ale co, toho paviana som si celkom oblubila, paci sa mi ako mame "bľumká" v bruchu a brejkuje (kopanie jak futbalista - to slovne spojenie na adressu hemzenia sa decka v bruchu neznasam a navyse brejkovat je viac frajerskejsie... aj mucha-brejkerka je ovela vacsia frajerka jak klasicka otravna musica )"

"Nase Macici je preto zvlastne macici, lebo je to macka mamvpicistka a vie sa bohovsky zalizovat ked nieco chce, presne ako ja aked to dostane, tak ma kazdeho u prdele a len sa tak povaluje, a dobre vie, ze ju vsetci strasne milujeme, aj napriek tomu, ze ona sa tvari ze ona nas az tak nema rada. Aj ked ja viem, ze ma "

"V mestecku Ipswitch tej noci videli zvlastne svetla v dome na upati a vsetci obyvatelia odvtedy nejako cudne krivaju."

"Inac, aj jasom si raz skoro kupila tricko s cegevarom, ale potom ma napadlo,ze ani nevie ktot o je. Ci jeto komous ci antikomous, fetak, truba, srandista, nejaky kubansky poulicny gitarista, hipster alebo len niekomu preskocilo. Alebo je len vymysleny a niekto saide teraz rozpucit odsmiechu "

"Akoze ake znamenie, haaa??? Ja nahodou rozpravam VZDY vazne a zo zasady neklamem Dobre, klamem. Len som chcela aby to vyznelo tak... dramatickejsie "

"Chces mi povedat, ze si este v zivote nevidel muchu brejkerku???? Mucha brejkerka je hlupa mucha. To je taka mucha, ktora si leti leti a potom z nicoho nic padne na zem, na chrbat, kruti sa jak ŕetardovana a sejkuje tam s tymi nozicami jak o zivot. Vyzera to naramne smiesne ale aj ohromne hlupo. Takze takato je ta mucha brejkerka "

"To s tou nasou mackou si presne vystihol. Musime si ju zasluzit. Presne tak, jak ludia si musia zasluzit mna "

"Ma aj take heslo, ze: Komu sa dotruhly nechce, tomu rada pomozem."

"Ale pamatam si na jedno velmi vtipne kupanie s bratrancom v lavore ked sme boli mali, strasne sme sa spliechali, ked tu zrazu medzi nami plavalo nieco male ahnede vyleteli sme z toho lavora jaks nasolenym zadkom a doteraz nikto nevie kto to mal na svedomi Scistym svedomim to nemozem ani priznat ani vyvratit
"

" Takze Marek, co? Alebo teda pripada do uvahy este Jaroslava, ale to potom... to by si mi musel potom odpovedat na iste otazky
Alebo si si len jednoducho doplietol datumy a niesi ani Marek ani Jaroslava. Mozno Jarek alebo Maroslava "

"Ale vobec som sa za to neurazila,ale musela som zdrhat na bus (a pritom som tam jak truba stala este aspon 10 minut s krcom v lytku )"

"Definícia slova "súlož": "podlamna to bude nejaka cinnost so zeleninou" - "nie ja si myslim ze to sa tyka klamarov lebo ako súlož=sú+lož cize ako lož na ktorej sa podielaju viaceri ludia chapes to mas ako napr súputnikov nebude len jeden putnik ale spolu viaceri cize suputnuci cize suloz je nastroj hromadneho klamania" "

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár