Takže koniec zhrniem asi takto. Nemám náladu byť umelecká ani opisovať svoje pocity, len mám potrebu dokončiť to.

Depkovala som. V štvrtok išiel do nemocnice. Po chvilke som zabudla na všetky dovody konca a videla som nádej v začatí znova. No potom...došiel na net a že proste nie že je to ťažké...
V septembri sme pisali a že asi bude s tou čo mi pisala v july ked bol na topfeste. Bolelo ma to ale čo už.
Na ďalší deň bolo na FB že je vo vzťahu s ňou ale ja som s tym bola zmierena, napisala som pod to koment že ked mu ubliži nech si ma neželá. Ona že nech sa nebojím že mu splní všetko čo mu bude na očiach vidieť. OK .

Nepisali sme si asi tyžden potom som mu napisala.
Poviem to asi tak že bol strašne hnusný a koniec debaty vyzeral takto :
"Dobre už sa mi nechce písať s tebou tak teda ahoj, trochu som si na Tebe vybil nervy ale to nevadí. jediný človek s ktorým sa teraz viem rozprávať je ona. " ... jasne, dobre. Neuveritelne mi pokazil dobrú náladu.... a nastal plač....

Po čase sa o mňa začal zaujímať jeden chalan z okolia našej dediny. Bola som s ním na koncerte horkýže slíže, veď tam sme sa tak viac spoznali. Koncert bol v nedelu po tom ako som sa rozišla s Matejom a pred nimi bola predkapela a spievali daku lubostnu pesničku ,fest som sa rozplakala, a on ma objimal že Wiki neplač prosím .... V ten deň sa určite niečo stalo. Niečo prebehlo.. A potom mi písal ako ma má rád a tak a potom že ma ľúbi a že to myslí vážne atd. V skratke : Dali sme sa do kopy. Ľúbila som ho vážne.


Pred pár dňami mi napísal Matej, že nech mu prepáčim čo mi vtedy písal že ho to mrzí atď. a potom sme si písali čisto o hudbe a tak, pretože konečne začal chodiť na spev čiže chápe tomu čo hovorím .... a na ďalší deň som mu napísala prvá ja.
Niečo v zmysle ahoj matej ,potrebujem od teba aby si si pustil jednu nahravku čo ti pošlem a povieš mi či mam velmi rozladenu gitaru tam. že ok. Poslala som na skype a potom že "Ale Maťko ti to teraz nepovie lebo tu som ja viktorka (hentá piča) a maťko ma zachvilku pôjde odprevadiť na bus " hovorim "ok nech si to potom pozrie, čau" ... a potom že "dobre idem ja wiki,čau...vivi ťa pozdravuje " .... akože dobre mala som chuť zabiť ho.

A DNES?
Dnes som došla na fb, všetko ok a že idem si pozrieť jeho profil, lebo sa mi objavil medzi šťuchancami.
A čo vidím? Matej je nezadaný!
Strašne chcem vedieť čo sa to stalo medzi nimi, a či ho nechala ona alebo on ju. Bola by som radšej,keby on ju. Pretože to by Matej aspoň nemal depky, ja mu nechcem zle. Len som vedela, že jemu chcem dobre ale nechcem aby bol s ňou. Nenávidím ju jednoducho, hocijak! ..

A ešte do obrazu ja s tym chalanom. Som s ním . Ale Maťka mám aj tak rada.

Toť asi vše, ak sa to ešte bude nejak vyvíjať určite to sem napíšem,aj keď vás to pravdepodobne nezaujíma ale myslím si že ked si toto prečítam o takych 5 rokov (ak bude BIRDZ ) tak si spomeniem na toto všetko...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár