co tu vobec robim medzi, normalnymi ludmi? mozno ako objekt srandiciek by som sa tu ujal, ale naco mam existovat vo vrstve do ktorej vobec nepatrim, s ktorou si nemam co povedat a ktorej nemam ani co priniest k uzitku,
a vobec nesplnam ten hlavny ucel, nerozmnozujem sa. neuzivam si zivota, som vadny kus ktory si aj tak nikto nikdy nekupi a nezobere ani keby mu ho davali zadarmo k novej plazme..
neviem ani napisat pojebany blog tak aby daval aspon trocha zmysel
po stylistickej stranke ani nehovorim. neviem napisat ani obicajny CV, kurva obIcajny? gramatika.. v pice.. kde som to bol? aha do CV ani nieje vlastne co napisat. haha ha..
mozem sa dalej stazovat a vyhovarat sa miesto toho aby som nieco zo sebou robil,ale uprimne som az na tolko chytry aby som videl..
s tebou sa chlapec neda robit nic.. skoda energie, strateny pripad..
aj keby si chcel. uz len to ze pises takuto zufalost je toho sama dokazom.
bolo by fajn keby ma uznali oficialne za retarda a niekam ma odviezli, mal by som pokoj aj ja a rodina tiez.. som len pritaz a nikdy zo mna nebude osoh. statu tiez len pomaham k zvysovaniu dlhu.
najlepsie by bolo keby sa ako za hitlera chori a naruseni posielali pokial mozno tentokrat humannov cestov do vecnych lovist.
a ked uz som si dal tu namahu tak to na dokaz mojej vlastnej imbecility pre mna necham to tu. cau peter. dufam ze az to budes chciec nabuduce citat a vymazat, bude ti znova mizerne ako teraz a uvedomis si ze uz si tu davno nemal byt.
PS: smrdis.

PPS.. : este k tomu pridam.. zlyhavam v akejkolvek komunikacii, ci sa uz pokusam hovorit s detmi alebo rovesnikmi, alebo dospelymi.. neviem ci mozem dospelych povazovat za rovesnikov.. vek v tomto nehra rolu.. zlyhavam vo vsetkom co skusim. vyjdem z toho vzdy ako keket / pre deti /, alebo retard /pre rovesnikov/, a zabrzdeny popleteny, chudacik ktoreho treba lutovat lebo s nikdy v zivote nikam nedostane, je to fakt hnusne vidiet sa takto cez ich oci / pre dospelych co uz maju zabehany svoj zivot a nejake tie deti, ktore samozrejme planovali a naplnaju ich laskov / ak nedokazem ani hrat seriozneho cloveka nedokazem ani zahrat klauna. skoda aspon tym som sa mohol zivit. tym padom sa nezaradim medzi ludi nenajdem robotu, budem sa prizivovat vyciciam a zabijem tych na ktorych parazitujem a.. tralala. cmuQ.

 Blog
Komentuj
 fotka
sipimoponkapa  6. 1. 2012 01:33
^_^ oh, kolko hejterin, nenavisti a pesimizmu. Mojmu srdcu blizke.
 fotka
strangelady  6. 1. 2012 14:21
............

ja ťa zbožňujem (ďakujem/prepáč)



a možno by som ti rada dala facku



ale...asi ani nevieš, koľko veľa si mi dal. Možno som si to nemala zobrať a bolo by to (ti) lepšie



a možno vyzniem ako najväčšia piča, ale v tebe je niečo silné.

A fakt ti chcem dať tú facku. = /

..keď sa takto degraduješ.
 fotka
jesusforunicorns  2. 2. 2012 21:15
a rozum ostal stat nad tym co tato spolocnost s niektorymi ludmi zrobila
Napíš svoj komentár