Hudba...

Veľmi dôležitá súčasť môjho života...ja osobne by som si nedokázala predstaviť jeden jediný deň bez hudby.

V hudbe cítim niečo, čo rezonuje mojím životom...Už vo veku malej prváčky som sa o hudbu zaujímala.Aj ked to bolo iné ako dnes, k hudbe som mala silné puto.Pravidelne som navštevovala základnú umeleckú školu kde som hrala na husliach.Nepriviedli ma však k tomu rodičia.Bolo to moje vlastné rozhodnutie.Pri husliach som vydržala asi 4-5rokov a potom som to nechala...vlastne ani neviem prečo...už ma to prestávalo baviť lebo som si našla lepšiu kamošku.

Bola ňou moja gtara...hraniu na nej sa venujem oveľa intenzívnejšie a baví ma to dodnes.Verím že raz v tom budem dobrá.Mám veľa vzorov a idolov ktorých skladby ma inšpirujú k tomu aby som s tým neprestávala a nadalej sa tomu poctivo venovala.Taktiež veľmi dakujem mojej pani učiteľke ktorá mi je vzorom.Mám ju hrozne rada, lebo aj napriek tomu, že je niekedy prísna mi aj ona prináša radosť z hrania.

Takže podľa môjho názoru je veľmi dôležité vedieť hudbu aj vytvárať ako ju iba počúvať...vtedy ju lepšie pochopíme...

Veľkým PLUS je aspoň teda pre mňa to, že hudba je neuveriteľne zaujímavá a často krát pravdivá nie len svojou melódiou ale i textom a to je podľa mňa veľmi dôležité, lebo mnoho textov ma inšpirovalo a niečo mi povedalo.

Takže by som to zhrnula tak, že hudba ma toho veľa naučila a budem jej verná do konca života, lebo v nej nachádzam povzbudenie a väčšiu radosť zo života

amen

 Úvaha
Komentuj
 fotka
ikra  31. 12. 2008 17:51
ja mám tiež veľmi rada hudbu, 7 rokov som hrala na flautu ale už som prestala, až tak ma to nebavilo... Vždy som chcela chodiť na klavír, ale nemohli sme ho mať v paneláku. Teraz mám ale elektrický klavír a učím sa sama
Napíš svoj komentár