ok, takze toto je moj prvy blog. fakt totalne prvy. Prave mi prudia hlavou myslienky, ktore mi zabranuju ucit sa anglictinu dnes som prvykrat derivovala funkciu... skvely pocit ale co ma trapi viac je to, ze moji kamosi sa trapia, ja sa trapim a neviem, co s tym. Mali ste niekedy ten pocit, ze neviete, kam sa pohnut? ze ste sa ocitli v stereotype? a mali ste pocit bezmocnosti, ze nikam nepatrite a neviete kam na skolu? prave teraz, ja a tu, mam ten isty pocit. Mam ist studovat medicinu? alebo hudbu? Medicina? Hudba? Medicina? Hudba? Medicin? Hudb? Medici? Hud? Medic? Hu? MEdi? hu? Med? H? Me? ? M? alebo azda nieco ine? radsej sa idem ucit tu anglinu, prijemny dvadsiaty druhy oktober...

 Blog
Komentuj
 fotka
midnight  22. 10. 2012 22:10
Mali ste niekedy ten pocit, ze neviete, kam sa pohnut? ze ste sa ocitli v stereotype? a mali ste pocit bezmocnosti, ze nikam nepatrite?



od 16tich s dvoma rok a pol trvajúcimi prestávkami permanentne.



chceš ísť študovať medicínu alebo hudbu? lebo na slovensku sa pravdepodobne neuživíš ani jedným z toho čiže aj tak budeš pracovať niekde čo s tým čo si študovala vôbec nesúvisí, takže skôr by som odporúčal to čo ťa viac zaujíma/baví.
Napíš svoj komentár