3kratadost
34-ročný muž, metro, moslim
najnedávnejšie lognutie
dnes 15:01
6000 dní na BIRDZi
regnutý od 14. apríla 2010
V UK ta zatknu za to, ze na teba inzinier zautoci pred ocami fizlov. Obcianska vojna kedy? » x.com/Re_mi_gra_tion/...
12 komentov
1
mytickaentita
4. 7.júla 2026 21:01
nikdy, sme odsúdení na zánik jak Byzantská ríša
3
nikdy.
Nedávno som videl také video z UK, ako takýto "inzinier" napadol ženu, a náhodou išli 3-4 muži okolo, čo ho spacifikovali. V dialke boli 3 ženy ktoré rýchlo pribehli a namiesto toho aby riešili tú obeť, pozerali sa na tohto útočníka či mu nič nie je, či nepotrebuje pomoc.
toto si volia ludia, teda hlúpe deti (aj keby majú 50rokov a takto sa správajú mentálne sú to hlúpe deti)
Za toto môže tá doba blahobytu. Ludia stratili akúkoľvek súdnosť.
alebo starší prípad čo vystihuje presne týchto ludí:
V roku 1996 šestnásťročný mladík menom Travis Lewis zastrelil v Arkansase ženu menom Sally Snowden McKay a jej synovca, pričom následne dom podpálil.Dcéra obete, Martha McKay, sa rozhodla vrahovi odpustiť. Dvadsaťtri rokov ho chodila navštevovať do väzenia a neskôr dokonca podporila jeho prepustenie na podmienku. Po jeho prepustení v roku 2018 mu dala prácu a bývanie na historickom rodinnom sídle. V marci 2020 ho však prepustila pre podozrenie z krádeže 10 000 dolárov. O niekoľko dní neskôr sa Lewis na panstvo vrátil a Marthu zavraždil.
Nedávno som videl také video z UK, ako takýto "inzinier" napadol ženu, a náhodou išli 3-4 muži okolo, čo ho spacifikovali. V dialke boli 3 ženy ktoré rýchlo pribehli a namiesto toho aby riešili tú obeť, pozerali sa na tohto útočníka či mu nič nie je, či nepotrebuje pomoc.
toto si volia ludia, teda hlúpe deti (aj keby majú 50rokov a takto sa správajú mentálne sú to hlúpe deti)
Za toto môže tá doba blahobytu. Ludia stratili akúkoľvek súdnosť.
alebo starší prípad čo vystihuje presne týchto ludí:
V roku 1996 šestnásťročný mladík menom Travis Lewis zastrelil v Arkansase ženu menom Sally Snowden McKay a jej synovca, pričom následne dom podpálil.Dcéra obete, Martha McKay, sa rozhodla vrahovi odpustiť. Dvadsaťtri rokov ho chodila navštevovať do väzenia a neskôr dokonca podporila jeho prepustenie na podmienku. Po jeho prepustení v roku 2018 mu dala prácu a bývanie na historickom rodinnom sídle. V marci 2020 ho však prepustila pre podozrenie z krádeže 10 000 dolárov. O niekoľko dní neskôr sa Lewis na panstvo vrátil a Marthu zavraždil.
4
@mefistofel @3 Nevidel by som to tak pesimisticky, tato totalita je vynimocna tym, ze je relativne bezzuba a nema podporu mas, toboz nie tych, ktorych by sa trebalo obavat v pripade konfliktu. Spoliehaju sa vylucne na zastrasovanie a na formalnu moc institucii, ale ak by slo realne do tuheho, tak sa, podla mojho skromneho nazoru, rychlo zosypu. Ved sa len pozri, co za slabu ubohu luzu museli nabrat do UK policajneho zboru, aby tuto totalitu vynucovali. To normalny clovek robit nebude. A este su aj neozbrojeni. Cudujem sa, ze UK fizlov nelyncuju masovo v uliciach, ved priemerny chlap ich musi zvladnut zrusit aspon troch. Kto tie sracky bude vynucovat, ak kosa narazi na kamen? Na koho stranu sa postavi armada? A teraz nemyslim DEI generali, ale ludia so zbranami.
5
@3kratadost @4 toto má hlavne podporu ludí vo vláde a ludí čo tvoria zákon a riadia štát. V tom je najvačší problém.
Stačí sa pozrieť na Irán, že oni si tu moc tak uchytili, keď im ju pomohli vyhrať rozny liberáli, mnoho profesorov, študovaných ludí, že jednoducho, aj keď sa snažili zhodiť vládu, možno aj 100-200 tisíc ludí pri tom zomrelo a nič sa nezmenilo.
Podobne je na tom Kuba, Čina, Severná Kórea a podobne.
Presne ako hovoríš, už si vymenili policajtov, tak isto sa mení všetko, oni si nahradia ludí a potom už nebude kto obranovať zdravý rozum, a zostane totalita, čo už v poslednej dobe sa zdá, že v UK sú riadne známky totality.
Síce v médiách nie je tento prípad úplne známy, ale:
Nešlo o ojedinelý incident. Nezávislé vyšetrovania potvrdili niekoľko prípadov nie len jeden, kedy boli otcovia zatknutí políciou priamo pri pokuse vyslobodiť svoje dcéry z rúk zneužívateľov. V inom zdokumentovanom prípade polícia v noci našla zmanipulované a opité 13-ročné dievča v dome plnom dospelých mužov – zatkli však toto maloleté dievča za výtržníctvo v opitosti, zatiaľ čo prítomných mužov ani nevypočuli.
Toto je už úplne choré.
Stačí sa pozrieť na Irán, že oni si tu moc tak uchytili, keď im ju pomohli vyhrať rozny liberáli, mnoho profesorov, študovaných ludí, že jednoducho, aj keď sa snažili zhodiť vládu, možno aj 100-200 tisíc ludí pri tom zomrelo a nič sa nezmenilo.
Podobne je na tom Kuba, Čina, Severná Kórea a podobne.
Presne ako hovoríš, už si vymenili policajtov, tak isto sa mení všetko, oni si nahradia ludí a potom už nebude kto obranovať zdravý rozum, a zostane totalita, čo už v poslednej dobe sa zdá, že v UK sú riadne známky totality.
Síce v médiách nie je tento prípad úplne známy, ale:
Nešlo o ojedinelý incident. Nezávislé vyšetrovania potvrdili niekoľko prípadov nie len jeden, kedy boli otcovia zatknutí políciou priamo pri pokuse vyslobodiť svoje dcéry z rúk zneužívateľov. V inom zdokumentovanom prípade polícia v noci našla zmanipulované a opité 13-ročné dievča v dome plnom dospelých mužov – zatkli však toto maloleté dievča za výtržníctvo v opitosti, zatiaľ čo prítomných mužov ani nevypočuli.
Toto je už úplne choré.
6
@mefistofel @5 A presne to ti vravim, ze tato totalita je ina od tych, ktore si vymenoval. Kazda z vymenovanych dokaze apelovat na ludi ochotnych a schopnych bojovat takym sposobom, ze stoja pri nej. Tieto totality drzia v rukach ako politicku, tak aj fyzicku moc. To sa ale o UK povedat neda - ved ich enforcement su pomatene feministky a pateticki ubohi manleti, co maju viac estrogenu jak testosteronu, lebo nikto iny sa tohoto rezimu zastavat nebude, lebo na neho tento rezim neapeluje - as a matter of fact, tento rezim na neho priamo utoci. S takym enforcementom toho vela nenaenforcujes, ak sa veci zvrtnu. Spoliehaju sa vylucne na zastrasovanie skrz uradnu moc a to je dost krehke, obzvlast, ked situacia takto eskaluje a ludia maju cim dalej tym vacsi pocit, ze nemaju co stratit.
Tie pripady poznam, pozna ich coraz viac ludi, presne preto vravim, ze situacia eskaluje.
Tie pripady poznam, pozna ich coraz viac ludi, presne preto vravim, ze situacia eskaluje.
7
Este aby ho nedali do basy za ten hák na policajtku, co tam hodil v tom zmätku.
8
@alojzvajciar @7 ddddd
ale akože fuuu, keby to bol môj syn a hento mu zrobili tí policajti, tak fuuuuuu. angry, ANGRY by som bola
ale akože fuuu, keby to bol môj syn a hento mu zrobili tí policajti, tak fuuuuuu. angry, ANGRY by som bola
9
@alojzvajciar @7 No maju to v umysle, vzniesli obvinenia. Len voci nemu, samozrejme, utocnikov nechali odkracat.
Policia sa nechala pocut, ze to preverili a ze na zasahu nevidia nic zle, ze fizli konali spravne.
Ten stat je ovladany teroristami. A to uz nie je ani prehananie, ani metafora, ale prosty fakt.
Policia sa nechala pocut, ze to preverili a ze na zasahu nevidia nic zle, ze fizli konali spravne.
Ten stat je ovladany teroristami. A to uz nie je ani prehananie, ani metafora, ale prosty fakt.
10
@9 podla mna to uz treba brat tak ze anglicania su v anglicku uz len na navsteve a ked sa im nepaci, nech idu naspat do svojej krajiny.
11
@alojzvajciar @10 Hla, ako ti tragedi nevedia zatknut votrelca, co sa sotva brani
» x.com/Losrafascartel1...
Ja mam lowkey chut tam ist a skusit, ze kolko ich bude treba, aby ma dokazali zatknut, ak budem vzdorovat.
» x.com/Losrafascartel1...
Ja mam lowkey chut tam ist a skusit, ze kolko ich bude treba, aby ma dokazali zatknut, ak budem vzdorovat.
12
Radsej tam chod navarit poriadne maso, nech maju ti policajti silu, lebo asi tam jedavaju Gatesovo maso z kvetinaca

Napíš svoj komentár
- 1 Raketak: Zomrel miliardár Richard Morávek ... pri nehode na golfovom voziku . ...
- 2 3kratadost: Rad si myslim, ze znacka cistiacich prostriedkov "Sanytol" vychadza zo zlova "sanity" a...
- 1 Raketak: Zomrel miliardár Richard Morávek ... pri nehode na golfovom voziku . ...
- 2 _teal: ♾ www.youtube.com/watch?v=pMz...
- 3 3kratadost: Rad si myslim, ze znacka cistiacich prostriedkov "Sanytol" vychadza zo zlova "sanity" a...
- 4 Nahodnyokoloiduci1: Ochraňuj ma, Ježiš, prosím ťa.
- 1 Tulipanoo: ludia, ktori ste boli na antidepresivach, ako ste vedeli, ze uz...
- 2 Tulipanoo: musim sa vam k niecomu priznat: po polroku sme sa zasa stretli s typkom...
- 3 Domek: Včera som bola na prvej omši ako konfirmovaná evanjelička. Prijímali sme aj Pánovu večeru....
- 4 3kratadost: Uz tradicne, ako kazdy rok o tomto case, musim nadavat na to,...
- 5 Raketak: Ta Sydney Sweeney nema hanby !! ... aby sa jedno dievca takto neslusne a...
- 6 Mytickaentita: včera som prežila otrasný kofeínový absťák. neodporúčam!!!!
- 7 Tulipanoo: mam taky plan na oktobrovu dovolenku, ze poletim do Portugalska a potom do...
- 8 Lostinthedark: Lahucky stvorhodinovy let to mal byt. Vstaval som o piatej rano a dojdem na...
- 9 _carrie: Som večný študent
- 10 Alojzvajciar: Dnes mi samoobsluzna pokladna nechcela navazit flasu mineralky a privolana obsluha...