3kratadost
33-ročný muž, metro, moslim
najnedávnejšie lognutie
2. 10.októbra 2025 20:23
5694 dní na BIRDZi
regnutý od 14. apríla 2010
Do pice s kuriermi. Neprisla mi panvica. Tesil som sa na nu. Ze jaku omacku na spagety spravim. Aj som si cesto na spagety domace spravil. A panvica nikde. Co fajcia crack, to odkedy takto dlho trva doprava? Sme naspat v 2010?
10 komentov
2
Hmm, zaujimave zistenie, zabudol som zrobit spagety. Skoncilo to ako fettuccine.
Hej, no, spominam si, na spagety trebalo to cesto spravit fakt PRESNE dobre, tam nestacilo, ze priblizne.
Hej, no, spominam si, na spagety trebalo to cesto spravit fakt PRESNE dobre, tam nestacilo, ze priblizne.
3
Vlastne to dopadlo dobre. Toto bol test. Pocas ktoreho som zistil, ze som zabudol, ako sa robia spagety.
CIZE, ked dojde panvica, tak si spravim omacku na spagety. A aj spagety...
CIZE, ked dojde panvica, tak si spravim omacku na spagety. A aj spagety...
5
@kiksna007 @4 Improvizovanu, plnu veci, ktore nemozes dat na ocelovu panvicu. Ale, hlavne paradajky.
6
Fu a to dnes uz aj De Buyer Mineral B Element PRO dostat na Slovensku!
BOH SKARAL!
Tak som chcel tie panvice, ked som kupoval ocelove! TAK. SOM. ICH. CHCEL. Nedali sa kupit. Skoncil som s obycajnymi Mineral B.
Ale, vies, co je najhorsie? Ze su neznicitelne. V zivote nikdy nedostanem legitimnu zamienku na upgrade, lebo tymto sa nikdy nic nestane. A ja som prilis tvrdohlavy na to, aby som upgradoval daco, co perfektne funguje.
Neznasam (ne)dostupnost tovaru na Slovensku, uz som to dakedy zmienil?
BOH SKARAL!
Tak som chcel tie panvice, ked som kupoval ocelove! TAK. SOM. ICH. CHCEL. Nedali sa kupit. Skoncil som s obycajnymi Mineral B.
Ale, vies, co je najhorsie? Ze su neznicitelne. V zivote nikdy nedostanem legitimnu zamienku na upgrade, lebo tymto sa nikdy nic nestane. A ja som prilis tvrdohlavy na to, aby som upgradoval daco, co perfektne funguje.
Neznasam (ne)dostupnost tovaru na Slovensku, uz som to dakedy zmienil?
7
JA si idem ublizit. Prisaham bohu, idem si daco spravit.
Nasraty som.
Reku, isto, ISTO, rok po tom, co kupim Alchimy, zacnu predavat Affinity.
Ale, vies, co som zistil? Affinity uz teraz predavaju.
Google, preco si ma trollil v stredu? Preco si mi nenasiel tu panvicu? Ha? Vazne sa ta pytam. Preco si mi toto spravil? Preco si mi kurva tvrdil, ze nieto dostat panvicu, ktoru chcem, a ze musim kupit taku, ktora je len kompromis? Preco si mi toto urobil, Google? Preco?
Jebem to. Vytiahnite ma uz dakto konecne z biedy. Chcem mat cloveka, ktoremu poviem, co chcem a on to zozenie. To sa neda takto zit, do pice.
Co s tym teraz? Vratit ju naotocku, jak dojde? Jebat na to? Ja nevjem us.
Nasraty som.
Reku, isto, ISTO, rok po tom, co kupim Alchimy, zacnu predavat Affinity.
Ale, vies, co som zistil? Affinity uz teraz predavaju.
Google, preco si ma trollil v stredu? Preco si mi nenasiel tu panvicu? Ha? Vazne sa ta pytam. Preco si mi toto spravil? Preco si mi kurva tvrdil, ze nieto dostat panvicu, ktoru chcem, a ze musim kupit taku, ktora je len kompromis? Preco si mi toto urobil, Google? Preco?
Jebem to. Vytiahnite ma uz dakto konecne z biedy. Chcem mat cloveka, ktoremu poviem, co chcem a on to zozenie. To sa neda takto zit, do pice.
Co s tym teraz? Vratit ju naotocku, jak dojde? Jebat na to? Ja nevjem us.
8
9
co presne chces zohnat ?
tú Affinity z @8 ?
za 168 e
skúsim pozret
btw.inak nvm co je ted zmrsené v logistike, lebo ani mne este nedosla 1 úplne bezná obj., len LAN Patch káble a veci na LAN síete, len na predajnu Alzy v Tn, uz 2x miju postponly na dalsí den, a vyzerá, ze aj 3++ x xD
tú Affinity z @8 ?
za 168 e
skúsim pozret
btw.inak nvm co je ted zmrsené v logistike, lebo ani mne este nedosla 1 úplne bezná obj., len LAN Patch káble a veci na LAN síete, len na predajnu Alzy v Tn, uz 2x miju postponly na dalsí den, a vyzerá, ze aj 3++ x xD

Napíš svoj komentár
- 1 Lytaryta: ..som nemohol íst hned studovat (hoc pamat mám aj na 2 doktoráty.. hej, ...
- 2 Tequila: ze vraj v mojom okoli chcu nadrzene pseudomamicky sex. to aby som sa bal...
- 3 Azizi: Na ČSFD pribudla možnosť tvorby zoznamov < 3 Už som aj začala a...
- 4 Milgamman: Som chora jak hovado, aj ked som brala vitaminky a spala pri otvorenom...
- 5 Lytaryta: dnes 15:40 eh, ...
- 6 Lytaryta: ..to by som ten "maly dvor, a velky, dlhy bic, drzal,...
- 7 Lytaryta: ..aspon nadporucík, ale mozno, nejspís uz alespon kapitán, /major ...
- 8 Teal: youtu.be/hJkGgakWgJw...
- 1 Lytaryta: ..som nemohol íst hned studovat (hoc pamat mám aj na 2 doktoráty.. hej, ...
- 2 Lytaryta: haha, aká pekná ruska! xD ...
- 3 Tequila: ze vraj v mojom okoli chcu nadrzene pseudomamicky sex. to aby som sa bal...
- 4 Azizi: Na ČSFD pribudla možnosť tvorby zoznamov < 3 Už som aj začala a...
- 5 Milgamman: Som chora jak hovado, aj ked som brala vitaminky a spala pri otvorenom...
- 6 Lytaryta: aj v bytovke, vo vnitrobloku máme az 2 také kocky, som ich...
- 7 Lytaryta: dnes 15:40 eh, ...
- 8 Lytaryta: varlatan 22. 9. 2021 18:35 @kerrang @25 ...
- 9 Lytaryta: ..to by som ten "maly dvor, a velky, dlhy bic, drzal,...
- 10 Lytaryta: ..aspon nadporucík, ale mozno, nejspís uz alespon kapitán, /major ...
- 1 Mytickaentita: dnes je to rok od môjho masívneho mental breakdownu, ktorý ma nakoniec dostal...
- 2 Tequila: som si tak uvedomil, ze moja generacia je posledna, co mala nudne...
- 3 Domek: Chcela som si zmeniť fotku, ale skončilo to tak, že teraz nemám...
- 4 Retromaniak: Dnes je medzinárodný deň single ľudí. Kto je...
- 5 Mytickaentita: no, tak už som sa medzi spolužiakmi zapísala ako triedna šprtka ...
- 6 Abstraktdepres: Mám pocit že ma tzv. "stalkuje" jedna mladá a tajomná psychologička... Ale popravde, ...
- 7 Domek: @Lytaryta mi ukradol môj nápad na profilovú fotku a ukradol moju identitu. Odteraz sme...
- 8 Lytaryta: sak ti to tam furt rastie, kazdy mesiac o ~ 77,...
- 9 Lejla32: Vcera vecer mi bolo tak mizerne.. ale ked som stala na balkóne tak som...
- 10 Lytaryta: hej, tie cviká, cesty, prednásky, a konferencie, kongresy...
Inak, to uz bude paru rokov, co som nerobil domace spagety...