Neviem, ako vy, ale ja mám vo zvyku pomenovávať veci mojej dennej potreby. Nie len plyšové zvieratká, myslím, že to sa dá pokladať ešte za celkom normálne (aspoň pre malé deti) ale aj iné veci, napr. elektroniku alebo autá (no, keby som nejaké mala, zatiaľ teda len elektronika).

V pohode sa dá stretnúť chlapík ktorý si pomenúva auto nejakým ženským menom alebo niekoho, kto si pomenúva časti tela menami, ktoré sa na nich hodia (napr. Chuck Norris zažaloval NBC pretože mu ukradla mená jeho dvoch pästí - Zákon a Poriadok či Barney a jeho Little Barney)

Pre moje obľúbené veci ale aj veci dennej potreby som hľadala mená dosť dlho, ale nakoniec som ich našla a týmito menami ich oslovujem keď na nich kričím, ospravedlňujem sa im, chválim ich alebo ich o niečo prosím.

-Perry - môj milovaný notebook typu IBM ThinkPad Lenovo Z61m (nie som si istá tým menom, len som opísala všetko čo bolo na ňom z vrchu napísane, až na tie mesiačiky a baterky). Neviem, čo by som si bez neho počala aj keď ho mám prakticky len od polovice septembra minulého roka. Môj zdroj nekonečnej zábavy a oddychu plný naj vecí (len keby mal kapku väčšiu pamäť, ale to sa dá prežiť). Pomenovanie mi napadlo keď na SerialZone.cz pridali kreslený seriál Phineas a Ferb, spomenula som si, že som to chvíľu pozerávala (Disney Channel je awesome) a spomenula som si na Vtákopyska Perryho. Potom ma napadol aj Perry Cox zo Scrubs (jedna z mojich najobľúbenejších postáv v histórii všetkých seriálov) a tak bolo rozhodnuté.

-Lucy - vínovočervený mobil LG Chocolate KG800 používaný hlavne ako MP3 pretože sa z neho kapku vobec nedá volať. Stále ho však mám rada a mám ho vypeckovaného najlepšími pesničkami aké som doteraz našla - interpreti ako Kansas, AC/DC, Creedence Clearwater Revival, Robert Johnson alebo Crush mi naozaj vedia zlepšiť deň keď idem domov zo školy, zaútočí na mňa nejaký hmyz a vidím prvého motýľa. Lucy má ženské meno hlavne kvôli svojej farbe a kvoli tomu, že ma na L (LG) napadlo ako prvé meno Lucy, pravdepodobne podľa Lucy Lawless ktorá hrala Xenu (je to Lucy Lawless, nie Xena).

-Frank - moja kalkulačka. Nuda na hodine matiky ma donútila myslieť nad takýmito blbosťami a tak som dala meno aj mojej kalkulačke. Meno ma napadlo preto, lebo bol piatok a ja som sa tešila na novú epizódu 30 Rock, kde sa jedna z postáv volá Frank (nemohla som ju nazvať po hlavnej postave, po Jackovi, pretože jeho charakter sa na kalkulačku vôbec nehodil).

 Pseudoblog
Komentuj
Napíš svoj komentár