1. Knihy
2. Filmy
3 .Sex
4 .Víno
5 .peniaze
6 .čokoláda
7 .zábava
( Neusporiadane podla chronologického poradia )
7 hriechov .7 dní v týždni. 7trpaslíkov .7divov sveta a 7. najlepších vecí aké si viem predstaviť .
Sledujúc televízny seriál panelák , uvedomujúc si vážnosť situácie v ktorej sa ocitol môj život začujem zvoniť mobil . Ovládačom stíšim hlasitosť v telke na minimum a zdvihnem telefón .
××××××××××××× ticho
××××××××××××× stále ticho. Po ďalších pár sekundách to už nevydržím a chystám sa prehovoriť . Našťastie ma neznámy predbehol .
,, Nelly ? Si to ty ? '' ticho mi zahučalo pri uchu . Asi mám niečo s mobilom .
,, Jasné že som to ja . Kto by to mal byť ? Ale otázkou je kto si ty ? '' s úsmevom na tvári som sa pozrela na číslo a hneď mi bolo všetko jasné . Prečo som si vlastne nepozrela kto mi volá ? Alebo ešte lepšie ako je možné že som hneď nespoznala hlas ?
,, Preboha čo si bola tak ticho ? Som sa zľakol že s kým ako ja hovorím . To si akože mohla povedať aspoň to ahoj alebo niečo zo seba vypotiť . Fakt som sa zľakol . Už mi to nerob . '' Z hlasu som usúdila že si zo mňa zas robí prdel . To bol celý Igor . Zábava , to je jeho .
,, Hei jasné nabudúce sa ti rovno predstavím a nezabudnem vynechať kontaktné informácia, vyhovuje ?'' smiala som sa do mobilu a vypla telku .
,, Ani nevieš ako. Ale k veci . Co robíš dnes okolo 10večer ? ''
Táák a je to tu , pomyslela som si , teraz ma vytiahne na nejaku fasa diskotéku z ktorej sa vrátime okolo 4 ráno , v mierne podnapitom stave a s ešte miernejšími bolesťami hlavy na druhý den . Určite už pozval všetkých ktorých poznám a aj tých čo nepoznám . V rifľových nohaviciach ma len tak zastrčených 50eur a dalsích 50ešte vytiahne z bankomatu cestou na diskotéku . Ako to už býva , bude trvať na tom že všetko zaplatí on a to len pod jednou podmienkou , a to takou , že nabuduce ideme tiež a je jedno kedy a kde práve budeme on nám zavolá a my proste nemáme na výber . Celý Igor .
,, A kde pôjdeme ? Do Miamy , Ibizi alebo ? '' moja otázka ho však zjavne neprekvapila . Na takéto jednanie bol zvyknutý .

,, Ani jedno ani druhé . Do Floridy . Je to novootvorený klub . Dnes sa tam koná prvá penová párty . Mali by sme ísť vyskúšať aby sme vedeli či to stojí za to . A ak aj nie , vždy je to lepšie ako čučať na panelák'' . Tiež si myslím .
,, Tak povedzme že o 10 pri Ibize . Je to od nej maximálne takých 15minut cesty . Nezabudni plavky . Pa . Ty vieš že ťa milujem '' a zložil . Sama pre seba v tichu izby som dodala ,, AJ JA TEBA '' a išla sa pohrabať do skrine . čaká ma dalsia rušná noc ..jedna z mnohých a mojou jedinou starostou je čo si oblečiem a ešte , ako to oznámim mame ...

 Blog
Komentuj
 fotka
metalabby  31. 7. 2011 22:10
okej je to od veci ale ja som prečítala "orálny nadpis"
 fotka
xtinyx  1. 8. 2011 12:44
@metalabby hh to fakt ? Dobrý nápad , mením názov Dakujem
Napíš svoj komentár