Včera bol Silvester a ja som nevypila ani kvapku alkoholu a na môj veru som na seba vážne hrdá . Kto dnes na Silvestra nevypije ani dúšok šampanského ? Nie je ich veľa a ja patrím medzi tú menšinu . Však a prečo by som mala ? Pomôže mi to ? Bude mi lepšie ? Zapadnem medzi ostatných ? Nemám potrebu piť len preto aby som zapadala . Ale samozrejme vy máte najnovšie takúto výhovorku : Bude väčšia haluz ! Sak čo ..pije každý nie ? prečo by som ja nemala ?! .... No a ja mám takúto odpoved :,, Pretože sa tým nebudeš ničím líšiť od ostatných, budeš presne taká istá, nezaujímava a ničím výnimočná a ver mi ..zabávať sa dá aj bez alkoholu ..pozri sa, ja nepijem a nefajčím a cítim sa fakt skvele !´´ Lenže iní si možno povedia :,, Co ma po tvojich rečiach . Mám tisíc kamarátov ktorí to robia tiež a sú v pohode´´ ... No áno lenže dnes je zaujímavé ako vznikajú tie kamarátstva . Najnovšia záľuba pri ktorej sa spoznáte je ..PITIE . Raz si spolu sadnete ku stolu , pijete a už ste najväčší kamoši ! Fakt tieto kamarátstva vznikajú kôli spoločným ,,záujmom´´

A viete čo ma sere že si myslíte že som ako vy ! Už dávno to tak nie je moji drahí priatelia ....bolo tu obdobie kedy som fajčila aj ja a pila lenže pri tom ste ma vy nikdy nevideli ! Nikdy som sa s tým nikomu nechválila , ak tak som to povedala Adke alebo Monči ...naozajstným kamoškám s ktorými ma nespája Pitie a ani fajčenie . Ale k veci ..raz som si ale do Corgoňa doniesla fľašu vína a natrafila som tam na vás . Tak som vám ponúkla , a na chvíľu sme boli kamoši ... Lenže ja som sa už uvedomila a prestala som s pitím a aj fajčením . Proste ma to nebaví a nechce sa mi to robiť . Asi som sa už uvedomila a zistila že to nemá význam . No a vy ?! raz som doniesla fľašu vína a už hned pijem ako vy ?! Ako sorry ale nie!Jja som na Silvestra vážne nič nemala . A nesmierne ma vytáča fakt že mi na Fb píšete správy tipu : ,,jasne Tiny ti nepiješ :d a smejete sa na tom jak blbý ,pričom neviem čo je na tom také vtipné . Asi len to že si nechcete pripustiť to že môže byť niekto aj iní a lepší . A že asi nemôžete pochopiť ľudí ktorí nepijú a nefajčia .

Ja vôbec ale nechápem prečo pre vás , každý automaticky musí piť, pretože pijete vy ! len za to že som raz donesla fľašku vína ?? Musím byť hned ako vy ? Mimochoom dosť dávno ... a v živote som s vami nepila a mi budete písať takéto pošty ? Ja len jedno k tomu, nemám potrebu sa ukazovať a predvádzať len preto aby som bola ako iní a zapadla alebo sa ako poviete vy lepšie ,,zabávala´´ ale kto myslí na dôsledky ?? ! Ožerete sa a potom sa chválite že Vám na to rodičia neprišli alebo prišli ...Ste šťastný že máte o čom kecať .. Lenže ja nie som ožraň a preto to asi nechápem, ale vy zrejme hei ked sa v kuse vychvaľujete kde ste vy boli, koľko ste pili atd ! A poslednú vec čo vám k tomu poviem je tá že ja vôbec niesom ako vy , som iná a som na to hrdá !!!

P.S- túto tému by som v pohode mohla rozoberať dlhžšie ale nemám na to už skoro žiadny čas

 Blog
Komentuj
 fotka
lenuska175  1. 1. 2011 19:22
Vlastne s tebou viac-menej súhlasím.

Cez Silvester sa ľudia vedia dosť poukazovať :/
Napíš svoj komentár