.... spať na dvoch stoličkách sa dá, no sedieť nedá..

Dlho som nic nepisala. Podla mna neviem pisat no co uz. Nikto ma aj tak nehviezdickuje. Dopocuvala som novo kupeny album od Martiny Schindlerovej Čo sa to tu deje a teraz idem na Zuzana Smatanovu a jej tabletky odvahy, (inak to jej fotku mam v avatare a vo stvrtok bola v Adela show som zvedava ci ked vyhra znovu slavika ci povie krhla ako sa dohodla s Adelou)...ked bude nalada tak mozno dam este Anetu Langerovu. Keby som mala porovnat Schindlerovej a Smatanovej album tak sa mi viac paci Smatanovej.. Proste mam daku ceskoslovensku hudobnu naladu. Dnes som bola v Mcdonalde vyuzit svoju zlavu na 2xstredny bic mac menu. mnam. Nemala by som take veci jest bo priberiem 100 kil. Okrem ineho pisem pracu o identite a etnicite z pohladu socialneho konstruktivizmu jou.

Zavislosti z poslednych dni:
Československe spevacky
Mandarinky
Skittles
Espresso + cheesecake za 1,59€
paradajky
zakladanie ankiet s moznostami ano a nie
pletove masky
laky na nechty

Inak pravidelne chodievam so segrou v pondelok na obedy. celkom prijemne vypadnutie zo skoly. v nedelu chodievam plavat. (šššššššš) a chcela by som sa viac hybat. tesim sa na vianocne trhy. a na Harryho Pottera part 1 season 7. netesim na skuskove. a tak. zas o nicom blog ale aspon viete ze zijem keby to niekoho zaujimalo. Inak neviete kam sa podel obchod Pink? by som si kupila nausnice.

Chcelo by to dovolenku. Skoda ze nelyzujem.

 Blog
Komentuj
 fotka
jogurtovakultura  13. 11. 2010 19:16
som potešená, že žiješ, a že som mohla kliknúť na blog

ja som hladala pink uz asi pred pol rokom, vytratil sa,ale teraz je v jeho priestoroch (aj v auparku aj na obchodnej) nová bižutka, tusim sa volaju Six? alebo tak nejako.

drž sa
 fotka
saddath  26. 11. 2010 22:38
volee,dnes som aj ja vypekala martinku sindlerku
 fotka
moonwalker  2. 12. 2010 10:42
na dovolenke nemusíš len lyžovať
 fotka
arugad  11. 12. 2010 20:24
chcelo by to rhodos čo?
Napíš svoj komentár