Vlnia sa mi zaluzie na oknach v izbe. A ani neviem preco ich mam na okne kedze prsi... a vonku je tma. Teda relativne.. dnes rano ma sokla tma. Neviem preco kedze som ju predtyzdnom takto videla takisto. Mozno to je tym snehom ktory mi dnes neosvetloval cestu.

Viete co ma fascinuje? ako sa tolko ucinnych latok v roznych podobach dokaze vmestit do jednej tabletky. Jeden maly zazrak. Ale verim skor v silu placeba kedze do 5 min. ako si ju dam mi je lepsie. To nemoze tak rychlo ucinkovat. Verim v silu mysle.. A slnka, hudby ci obcas kavy.

A takisto v to ze raz budem mat dopisanu bakalarku v silu DNA,a v to ze moje deti budu take uzasne ako ja, hehe.. Inak dakujem mojej banke ze mi vratila peniaze ktore mi nepravom strhla. A acidku

A smetiarom ktory ma budia kazdy pondelok a piatok (teda piatky uz nie kedze sa budim este pred nimi)..

A dalsim sialenym ludom, ktory robia zivot takym aky je.. a hlavne tebe.

PS: Neumieram..

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
rav0o  27. 2. 2009 16:31
Prvý koment Poď uuuuuž...!
 fotka
freewriter  27. 2. 2009 16:59
rav0c: čo ju naháňaš, nevidíš, že píše blog?

To máte až tak hlasných smetiarov, že ťa zobudia? A co za tabletky berieš? Dúfam, že nie antikoncepciu, bolo by neuvážené spoliehať sa, že zaberie do 5 minút.
 fotka
elwinko  27. 2. 2009 17:15
sila kávy..
 fotka
jogurtovakultura  27. 2. 2009 19:36
keby som si dnes robila rorchacha, každá machuľa by mi pripomínala môj rozlákaný život. a pevne verím, že fakalárku doklepneš a bude to fasa. a to leto aké bude mať krásne!mmmm.len bez školy, je človek blažený? tak sa to spieva?
 fotka
petka9  28. 2. 2009 10:16
hmmm pozitívne, a tak trochu šialené
Napíš svoj komentár