Som prepnutá. Definitívne. Šiblo mi niekde medzi 17.4 a 25.5.. Vo štvrtok mám prijímačky na mgr. štúdium kde si mám naštudovať 16 kníh, a čo robím? Som v tretine prvej. Po zvyšné knihy (zvyšné 3) si len idem dnes, zvyšok som nenašla. A čo teda skutočne robím? Spím celý deň potom si kuknem 5 častí Kliniky Grace piatej série, napr. dnes som videla časť s masovým vrahom a roním slzy na jeho poprave. No ako nedrbe mi? Potom si varím špagety, premýšlam o svojom neperspektívnom živote. Však aj keby som sa dostala na mgr. štúdium tak čo potom? Kde naberiem toľko love na psychologické výcviky? A čo budem robiť bez praxe? A bez práce?

Mám sa chuť fakt prefackať. Keby aspoň z profesie sa mi ozvali čo už 15 dní si posielam životopisy kade tade. Vo štvrtok to bude strašne trapas na tých ústnych pohovoroch. Tam dojdem s naštudovanou jednou knihou ak vôbec to a budem sa tam hanbiť jak pes. Prečo som taká nezodpovedná a lenivá?

A okrem toho mi nechce dať výška môj bc. diplom pred 8.júlom. Však načo, nebudem ho potrebovať na mgr. prijímačky vôbec nie, však neštuduješ, tak ta nikam nezoberú.

A najhoršie je na tom, že som mala čas, dostatok, len prosto sa mi nechce. Skúškové a štátnice mi zobrali všetku energiu a motiváciu, ja proste nevládzem. Potrebujem ja neviem čo, dovolenku? Zavrieť sa na 3 týždne medzi štyri biele steny?

Ani neviem koho život žijem, prestávam sa spoznávať, som v dakom delíriu. A píšem blog so samými blbosťami. Človek pokiaľ nevyštudoval ekonómiu alebo informatiku poprípade nemá super programátorské či účtovnícke znalosti tak je v kýbli.

No nič, pôjdem na prijímačky aspoň na výlet a dúfať, že aspoň na to Brno si toho viac pozriem. I keď pochybujem. Niekedy si prajem aby nevynašli internet, aspoň tu by človek nemarnil čas refreshovaním všetkých správ a ponúk čo mu svet prináša.

 Denník
Komentuj
 fotka
freewriter  9. 6. 2009 13:12
Hej veru, refresh je najomny vrah casu. Ved urcite sa daco da robit aj s takou skolou. Tak si aspon precitaj tych par knih co mas a davaj het. A keby vsetko zle dopadlo, este stale sa mozeme nastahovat k jogurtovej a vyuzivat trapnost situacie na to aby nas nevyhodila



Si radsej predstav ze ked to vo stvrtok (nahodou ) spravis jak ti bude sveta zit.
 fotka
grietusha  9. 6. 2009 14:09
joj, držím palce. a možno ma niekde uvidíš sa potulovať po brne



a neboj, nie sme tu svine ideš na psychológiu na FF či na FSS?
 fotka
leiasolo  9. 6. 2009 14:39
Takže Klinika Grace?

Ja tiež takto zvyknem seriály počas skúšok...

Však čo ma potom, že mám posledný termín? Čo ma potom, že ma vyhodia zo školy? No a čo, že všetci kamoši budú mať tie mizerné tituly a že ja budem pracovať niekde vo Figare za pásom? No, čo ma potom?! Ja si idem pozrieť 7 častí ,,Chúvy k pohledání" a dajte mi všetci pokoj!

...

A neboj, nejako to zmákneš. A keď nie, tak sa tvár tak, že si tam aj tak nechcela ísť
 fotka
m1k3  15. 6. 2009 21:07
ako to dopadlo?
Napíš svoj komentár