Strana. co to je? (wikipedia)
* priestor, ktorý sa nachádza po bokoch, po okrajoch, bočná plocha, bočný priestor; krajná časť, kraj, bok
* priestor v istom smere od niečoho alebo k niečomu, smer
* príbuzenská vetva
* jednotlivec alebo skupina vo vzťahu k inému (spravidla inak zameranému) jednotlivcovi alebo skupine (aj v rámci právnych aktov, rokovaní a podobne), pozri napr. zmluvná strana
* plocha listu v knihe, časopise a podobne, pozri strana (kniha)
* jedna z plôch nejakého predmetu
* v geometrii: čiara, úsečka ohraničujúca nejakú plochu
* v politológii: skrátene politická strana

A viete co vam poviem? nie je to celkom tak. U mna je strana kopa nervov, vytrhanych vlasov, vypitej kavy, pocet odklepnutych znakov, par hudobnych tonov.. a nie len to. cely zivot sa mi okolo nich toci. 7 stran na seminarku jednu, 5 stran na seminarku druhu, 10 stran na clanok, 10 stran na seminarku dalsiu, 5 stran na dalsiu seminarku. Par stran na psychogram, par slidov na prezentaciu... 4 strany otazok na zajtrajsi test, asi 50 na ten piatkovy, 45 stran bakalarky (tolko planujem aj s praktickou castou). 500 stran tematickych okruhov na statnice (mam na ne az 5 dni - aj s pripravou na obhajobu). Niezeby len vytlacit ich mi bude tolko trvat. ale nevadi. Mam dojem ze tu pesnicku si budem musiet spievat denne (Nám to nevadíííí...) asi 350 stran na skuskove obdobie. Skvela edukacka, psychodiagnostika a ine srandy. (skusky) Supeeeeeeeer, tesim sa. To bude S(t)RAN(DY).

A tak ked sa vam budem zdat v najblizsom mesiaci daka bleda (nedostatok slnka), s kruhami pod ocami (nedostatok spanku)plesata (vytrhane vlasy), budem sa triast (vela kavy), budem striedavo oblacno sa bud rehotat alebo plakat.. alebo budem bez priciny kricat ci cumiet do blba a nebudem duchom pritomna, tak sa ma prosim vas nepytajte co mi je. Lebo mi je HOVNO. A stratila som sa niekde medzi tymi stranami v priestore a balancujem na ciare. Otazne je kam spadnem.

Jacobs Velvet - Povzbudi a pohladi.. (HA HA HA)

 Záchod
Komentuj
 fotka
rav0o  20. 4. 2009 13:32
Ravko - Povzbudi, pohladi, obcas skaredo pozrie a da pusu..

 fotka
rav0o  20. 4. 2009 13:39
 fotka
xrumka  20. 4. 2009 13:40
 fotka
jogurtovakultura  20. 4. 2009 14:01
bejby, zvladnes to. a potom budeš môcť všetky tie strany vytesniť. nie je to šupa?

ja ked som uz mala vytlacenu fakalarku, tak som cakala na schodoch pred knihviazačstvom (jedno v peetrzke je dobre, zviažu do troch hodin a minuly rok to stalo 8OO,-) mali otvarat az o 5 minut. a ja som na tych schodoch zaspala. nenapadlo mi dat si vytlacenu fakalarku pod hlavu, stískala som si ju pekne na hrudi,az som mala na rukach otlacene strany.

tym chcem povedat, ze na toto budu fasa spomienky a prezit to prezijes. a na tvoju cest a poctu ti aj zatočim ohnom. yo?
 fotka
mensrea  20. 4. 2009 14:31
Heh Nech ta potesi ze mam len na pracovne pravo 1800
 fotka
freewriter  20. 4. 2009 14:37
Mna tiez hned napadla ta strana na pisanie, wikipedia sucks.



Hej, musis mysliet na prazdniny, ake budu prazdne...bez stran. Prazdniny sa totizto meraju na flase nie na strany, to si pamataj.



A na Jacobs Velvet sa vyser. Jacob Kronung, to je ono. Nepil som ani jednu, ale to uz pocujes z nazvu ze Jacobs Kronung rozseka velveta na sracky HOCIKEDY.



takze, keep your head up and pants down
 fotka
m1k3  28. 4. 2009 08:26
To zvladnes vpoho.. den po dni a ani sa nenazdas a bude po tom vsetkom
Napíš svoj komentár