Milujem tie pocity po skuske. Po uspesnej samozrejme. Ten pocit, ze moje vedomosti nasli urodnu podu. Okrem toho sa zvyknem po uspesnej skuske odmenovat. To je asi najlepsie.

Dnes som si kupila 3 brakove knihy. jedna od Evity - Svet mi je dlzny, potom jednu knihu zo sutaze Mamtalent.sk - Novy zivot bez chlapa a tretiu Bohyňa v domácnosti od Sophie Kinsellovej.

Potom som si kupila dve kosele z Terranovy. Bola som aj v new-yorkeri a v takko. ale cakala som od tych vypredajov viac. Pojdem sa mozno este pozriet do Camaieu.

A este som sa odmenila ranajkami v Mcdonalde. Na ranajkach som bola v mcdonalde dokopy dvakrat. maju to celkom fajn. Vzdy som tuzila byt niekde za stolom pri cajiku s dobrymi ranajkami len tak sama. a pozorovat dalsich samobezcov ktory popijaju ranu kavicku a citaju noviny.

A teraz si idem spravit cajik a citat jeden z brakov. A verte ze si to uzijem.

 Blog
Komentuj
 fotka
whatsername8  3. 1. 2011 22:39
dnes som sa pristihla, ako chodim po byte a opakujem si nazov tvojho blogu...je to take zvukomalebne. ale čo znamena to nesaxx?
 fotka
matias  10. 1. 2011 21:58
Tak teda gratulujem aj ked je uz 10januara...

niekdo na birdzy vravel ze kniha od Evity - Svet mi je dlzny je silná no neviem či podla nazvu je taka aku si ju predstavujem...no nazvom ma zaujala...

dufam ze bolo pohodove čitanie..

 fotka
arugad  20. 1. 2011 21:40
nesaxx hard? prečo si to nedala na FB? vieš aký radostný koment by som ti dal?
Napíš svoj komentár