Cirque du Soleil sa sťahuje len niekoľko kilometrov od nášho hlavného mesta. Moderný cirkus pricestuje 11. septembra do Viedne a za osem dní rozloží svoj obrovský stan aj pre všetkých slovenských divákov. Nenechajte si újsť oslnivú show Varekai s garanciou plnohodnotného cirkusového umenia, neuveriteľných artistických výkonov, úžasnou živou hudbou a pestrými kostýmami.

Už onedlho sa stane skutočnosťou udalosť, na ktorú som osobne veľmi dlho čakal a ktorá bola impulzom pre vznik blogu a založenia FUN SITE slovenského fanklubu spoločnosti Cirque du Soleil slnecnycirkus.sk. Odpočítavame čas a za menej než dva týždne, od uverejnenia tejto "hot message" príde Slnečný cirkus na Rotundenplatz.

Od 11 septembra centrum Viedne dostane novú atrakciu. Za osem dní tu vyrastie Grand Chapiteau. Obrovský modro - žltý cirkusový stan sa začne stavať a vytvorí zázemie pre show vrátane umeleckého stánku, pokladne, kuchyne, školy, Tapis Rouge stanu a kancelárskych priestorov spoločnosti Cirque du Soleil. Pre všetkých slovenských divákov je to jedinečná šanca naživo vidieť oslnivú show Slnečného cirkusu, ktorú mnohí poznáme z televíznych záznamov slovenskej verejnoprávnej televízie.

Pre členov Cirque Club a pri príležitosti osláv 24 výročia spoločnosti Cirque du Soleil sú k dispozícii vstupenky do všetkých cenových kategórii s 20% zľavou na predstavenia v dňoch 23, 24 a 25 septembra o 19:30. Jeden z ďalších dôvodov na kúpu vstupeniek zaručujúcich zážitok na niekoľko desiatok rokov.

Členmi Cirque Club sa môžete stať už dnes, stačí kliknúť na tento odkaz a zaregistrovať sa. Registrácia je samozrejme zadarmo.

Rovnaké výhody majú v rovnakých dňoch, avšak v predstavení o 15:30, aj dôchodcovia a skupiny záujemcov v počte 20 a viac, ktoré samozrejme je potrebné hlásiť vopred (aj cez tento odkaz).

A ešte je tu jedna zaujímavá vec. Ide o zábavnú stránku s flashowou hrou s motívom Varekai. Ak sa Vám podarí predbehnúť všetkých, ktorí si hru zahrali a dosiahnuť najvyššie skóre, získate exkluzívne lístky. Nejde teda len o zábavu o nejaké "fazuľky". Zahrať si ju môžete tu

 Recenzia
Komentuj
Napíš svoj komentár