Ako každé Vianoce aj teraz som chorá.. A to som ani nebehala po svete "holá"... Skrátka idú Vianoce...

Ale ja sa v skutku začínam tešiť aj keď to nebudú tipické Vianoce lebo mi bude zajtra ráno pár vecí chýbať.... Vecí, ktoré na štedrom dni tak milujem....

Budeme mať živý stromček čo je vážne pecka akurát, že stromček máme len dajak stojan chýba... Popletená RODINA.. to vraví za všetko...........
Ale ja mám úplne zo všetkého najradšej to, že ráno na štedrý deň vstanem a zleziem dole do obývačky v ktorej stojí ozdobený stromček a vtedy si vždy uvedomím aké sú Vianoce čarovné. Toho roku tak asi nebude..

Potom sadnem s mliekom a hrbou perníkou pred telku a zapnem rozprávky a samozrejme popri tom tlačím do hlavy.... a ani to nebude.. lebo som tak chorá, že mi ani mlieko nechutí... ale si dám aspoň perníky..

trošku neskôr sa pozobúdza celý dom... Mamka ako stále začne stresovať.... Už si z toho nikto z nás nič nerobí..
Potom sa začne chystať večera.. po celom dome sa rozľahne vôňa kapustine, ktorú ja tak neznášam.... a tak sa zašijem niekde do izby zavriem dvere a najskôr asi zaspím..

Prípravy sú v plnom prúde keď si uvedomia, že tam nie som.. Pôjdu ma hľadať.. následne na mňa nakričia, že ako si to predtavujem.... ale to už je večer a blíži sa večera a čas pokoja..
Opäť zbadám stromček a zmocní sa ma totálna detská radosť akokeby som mala stále 4 roky..

Teším sa na darčeky, fileeeeee(mňam) so šalátom.. Bobaľky a oblátky s medom.... och YES...

celý večer bude totálne idilický a krásny.. ako vždy.....

VTIP momentálne spočíva práve v tom, že som chorá tak ako som ešte cez Vianoce nikdy nebola.. a tak neviem ako dopadnú ale dúfam, že úžasne..

Šťastné a VESELÉ...

 Blog
Komentuj
 fotka
bubiatqo  6. 1. 2010 18:47
uz je sice po Viaociach,,, ale krasny blog....
Napíš svoj komentár