Prví, druhí, tretí,... dievča sa hneď lepšie hýbalo do rytmu hudby. V minisukni, v krátkom tričku a na vysokých opätkoch. Mala plné pery a pekné črty tváre. Málokto z nej dokázal spustiť oči. K tomu nielenže bola pekná, ale bola aj ľahkou obeťou.

Za pár šňupnutí, či pľúca plné dymu rada zaliezla pod stôl a urobila chlapca šťastným. Potom sa na chvíľu znova oddala hudbe, veď jej tanec bol viac než výborný.

Uvidela jeho. Na tvári sa jej rozvinul úsmev a vydala sa mu oproti. On ju už tiež vítal s úsmevom. Niečo pre ňu mal, vedel že ju tým poteší. Vyšli von z klubu a vošli do úzkej uličky, nech ich nikto nevyrušuje.

Jemu z nej už zrazu bolo asi príliš teplo, chudák nemohol si pomôcť a musel si vyzliecť nohavice. Ju už asi boleli nohy z tých vysokých opätkov a tak si čupla. V tejto polohe ostali niekoľko minút. Za ten čas sa nerozprávali, asi to nebolo potrebné.

Potom, keď už stáli tvárou v tvár, vytiahol niečo z vrecka. Bola to striekačka, asi v nej boli nejaké vitamíny. O nej bolo známe že často chýba v škole. Mala totiž oslabenú imunitu a bola stále chorá. určite si týmto chcela len pomôcť. vystrela ruku a dala telu, čo potrebovalo. On zatiaľ zapaľovačom niečo pripálil. Podľa vône usúdila, že to bude kvalitka. Odhodila injekciu a vdýchla dym do celých pľúc. Zadržala dych, aby jej to stihlo prečistiť všetky dutiny, potom vydýchla.

Chvíľu len tak stála, no potom sa začala smiať, tancovať, skákať a vískať. Znova sa mala dobre. Ten pocit! Bola ľahká ako pierko, voľná ako vták a silná ako ten najväčší drak.

Zrazu ju ožiarilo jasné svetlo a ozval sa hlasný zvuk. Teraz sa cítila ešte lepšie a ľahšie. Vlastné taká ľahká, ako teraz ešte pred tým nikdy nebola. Nechala sa len unášať neznámou silou za bielym svetlom...

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  15. 7. 2016 16:23
Feťáčky sú najlepšie kurvy!
Napíš svoj komentár