Nevedel som sa dočkať , srdce mi silno bilo a aj sekunda mi prišla moc dlhá . Tešil som sa , po tele mi chodili zimomriavky a triasol som sa - bol to ten najneopísateľnejší pocit v mojom doterajšom živote . Čakal som asi tak reálne 10 minút no mne sa to zdalo ako čakanie do zvonenia v škole . To zvonenie aj prišlo - začal mi zvoniť mobil a započul som veľmi známu zvučku a ked mi začal ešte vibrovať mobil , triasol som sa ako osika ( milujem keď mi prídu SMS , viem že niekto má na mňa čas ). S trasúcou rukou som otvoril SMS a v nej bolo napíané : Sorry , neprídem ... na Fb všetko pochopíš . Zrazu sa všetko zmenilo - triasenie na zlosť , zimomriavky na stres a mal som chuť tresnúť ten mobil na zem . Hned som zháňal sestru , pretože bola na WiFi a potreboval som Fb . Myslel som si že keď príde , vznikne z toho niečo vážnejšie ako kamarátstvo , myslel som si však omnoho viac , mal som trikrát viac fantázie a nečakal som že realita je naozaj takáto krutá. Bežal som sa sestrou a okamžite som ju pýtal či môžem ísť na FB ... ona mi povedala že sa jej pred chvíľou vybila baterka . Pýtal som ju notebook a kľúč od intráku - bol dosť ďaleko tak som musel počkať na bus . Všetci sa na mňa pozerali , bol som červený ako paradajka , v nochách som mal obrovskú chuť utekať , na jazyku nadávať . Otvorili sa dvere pri intráku . Bežal som z celej sily . Keď som odomykal izbu , div že sa kľúč nezlomil , okamžite som zapínal notebook , napojil nabííjačku a pripojil sa na WiFi .
Pri prihlasovaní som sa z nedočkavosti 4 krát pomýlil . Bol som už zúfaly , unavený , smädný , bláznil som . Ked som sa už dostal na môj účet čakala ma jedna prijatá správa od už neexistujúcej osoby , bez fotky , bez priatelov a v nej bolo len jedno slovo : Prepáč .

 Blog
Komentuj
 fotka
mygate  18. 8. 2012 21:19
doriti!no bordel..cakal som všeličo,niekto jej zomrel,únos- treba zháňať prachy či nebodaj autonehoda!ale takýto podraz vyrazí dych aj tým najotrlejším..

dobre napísané v napätí až do konca.do trpkého konca..to tej mrdke nestálo za to ani nič iné napísať?iba prepáč?..a zrušiť si účet..?!

A potom sa ženské divte,ževraj vám nerozumieme..
 fotka
bebubi  18. 8. 2012 22:42
tak to je krava.. ..ona musela byť úplná krava...!!!
 fotka
bebubi  18. 8. 2012 22:42
a veru máš to dobre napísané..a dakujem za pokračovanie
 fotka
paperdoll  19. 8. 2012 00:33
neverím tomu, že tá Miška v skutočnosti existovala, skôr verím tomu, že siju autor vymyslel lebo potom mi z toho vyvstáva veľa otázok.. ako napr. Prečo by si pridávala toľko chalanov a potom sa z ničoho nič o pár dní vymazala? to nedáva logiku.



Na druhej strane... kamaráde, nabuduce si tou dotycnou pis dlhsie, aby si vedel, co mozes od nej relativne ocakavat a ne, ze ta necha v stychu..
 fotka
lintu  29. 8. 2012 02:00
hezky...nejdem teraz riešiť štylistiku, i keď by sa na nej zišlo ešte popracovať, ale...

neviem aká to už bola relácia v telke, ale raz tam ukazovali tomu tvojmu podobný príbeh. Chlapec si začal písať s neznámou a písali si tak dlho, že sa do nej zaľúbil a tiež si myslel, že by z toho mohlo byť časom i niečo viac. Po čase sa stretli osobne a...Pravda bola taká, že s tým chalanom si nepísalo žiadne dievča, ale písali si s ním jeho kamaráti...Jednoducho si z neho robili srandu a na konajúce sa rande poslali nejakého prezlečeného chlapa...Chlapec mal z toho potom iné šoky, keď na to došiel :/

Ak sa ti to skutočne stalo, pravdepodobne si i takto naletel niekomu, kto si potreboval niečo dokázať zosmiešňovaním iných...Pozor na zoznamovačky z netu, nepredstavuj si hneď z dotyčnou i niečo viac a osobne by som si i dobre rozmyslela, s kým budem zdieľať video ( to že niekto napíše, že nemá kameru, ešte neznamená, že ju fakt aj nemá )
Napíš svoj komentár