Monika už dlho túžila po prvom bozku, veď všetky jej kamarátky ho už dávno zažili. Minimálne mali o tom do najmenších detailov vymyslené naozaj presvedčivé príbehy. Lenže Monika nebola dobrá vo vymýšľaní príbehov, bola príliš ovplyvnená americkou kinematografiu posledných rokov a zo slohov tiež vždy dostávala zlé známky. A tak Monike neostávalo nič iné len ten prvý bozk naozaj zažiť.No jej smolou bolo to, že jej rodičia boli tou istou americkou kinematografiu zhnusení a nechceli ju nikde púšťať.
Raz sa však jej neschopnosť písať slohy ukázala ako veľmi pozitívna. Po ďalšej, vraj veľmi nespravodlivej, 5 zo slovenčiny jej rodičia dovolili prespať u kamarátky pod zámienkou, že sa do neskorého večera budú pripravovať na opravný sloh. Lepšie to už ani nemohlo byť. Už o jedenástej boli pripravené, v prikrátkych sukniach a s prihrubým make-up-om sa už dokonca aj 8 krát stihli odfotiť o zrkadlo a fotky uploadnuť na Facebook.
O 2 hodiny a 37 minút neskôr bola Monika pod vplyvom alkoholu sediaca na lavičke pred dverami diskotéky sama, bez kamarátky, nahnevaná na ňu tak, že by si ju bola okamžite schopná odobrať z priateľov. Tá odporná Marta si zavolal aj svojho frajera a odkedy prišiel o ňu ani pohľadom nezavadila. Na druhý deň by bolo medzi ňou a Martou zasa večné priateľstvo, nebyť ďalších 5 minút...
Lenže Marta si ráno nepamätala ani ďalších 5 hodín. Zobudila sa u svojej kamarátky Evy so všetkými sprievodnými znakmi opice. A keď sa jej spýtala prečo je u nej a čo sa v noci stalo, Eva jej len povedala aby sa pozrela na Facebook. Hneď po prihlásení jej do očí udrela prvá fotka na nástenke, na ktorej bola označená a nebola na nej sama....na tej fotke bola s Martiným frajerom a bozkávali sa.
V ten večer Monika zaspávala s úprimnou ľútosťou, že sa tak opila, veď konečne zažila svoj prvý bozk a ani sa naň nepamätala! Ale aspoň mala dôkaz na Facebooku.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár