Táákže už som to nemohla vydržať.
Ja viem, som posadnutá blink-om, ale tak čo už so mnou.
Prejdime k veci:
V poslednom čase sa toho stalo tóóóľko okolo blink-u, že to jednoducho skrátim.
Prvá správa, ktorá mi doslova vyrazila dych bola ,,Mark, Tom a Travis sa znovu kamarátia". Po štyroch rokov mlčania a ten osudný deň 22.2 2005 (či kedy to bolo keď sa objavila správa, že blink už nie sú blink bola táto správa o znovuzrodenom kamarátstve veľký šok pre celý punk-rockový svet. Žeby sa náš kráľovský blink 182 znovu vstal z mŕtvych? To zatiaľ nikto netuší, pretože sa o tom chalani zatiaľ nerozprávali. No dúfajme, že aj na to raz príde reč. Časom. Bude musieť.

Druhá správa je už naozaj zvláštna. Všetkým dala do hlavý chrobáka obrovských rozmerov (termitov . Pretože sa obajvilo video, kde kapela Forever the Sickest Kids povedala na koncerte svojím fanušíkom, že v apríli zahrajú spoločný koncert s blink 182!!! Zdá sa to byť neuveriteľné. Veľa ľudí tomu neverí, ale ja osobne si myslím, že to nie je blbosť. Uvidíme.

Tretia správa, ktorá mi vyrazila dych mi ho aj znovu naspäť vrátila, lebo to bol len žart (nechápem čo tým dotyčný myslel). Bolo to vlastne o tom, že sa objavila stránka, kde boli napísane koncerty, ktoré odohrajú blinkáči. Veľké turne po USA. Jasné, nejaký človek, ktorý má rád žartíky to nemyslel vážne a o týždeň bola celá stránka preč. Žiadne turné nič. Ale aspoň chvíľková nádej tu bola .

No a teraz tá úplne najčerstvejšia správa. Mark hovoril detailnejšie o jeho a Tomovom kamarátstve. Znovu sa stretávajú a niekedy aj viac krát denne. Mark povedal, že Tom je stále taký istý ako pred štyrmi rokmi. Stále verí v UFO a ich spiknutí sa. Znovu spolu žartujú a robia bláznovstvá. Ďalší rozhovor s Markom sa dozvieme v stredu.

Nech úúúž je stredááá

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
timejkawiss  10. 1. 2009 17:32
waaaa super ! keby im to vyslooo
Napíš svoj komentár