Píšem sem lebo sa nudím, ide mi pomaly net lebo sťahujem kopec hudby a filmov. Za chrbtom mi šuští tesco igelitka a ja sa bojím, že je tam duch. Ja sa vlastne bojím šušťajúcich igelitiek. Na pokeci ma otravuje 10 úchylakov. Na birdzi je pohoda, kľud, blink .

Asi nie je dobrý nápad písať blog z nudy. No čo mám robiť. Vlastne mohla by som ísť do postele. Do tej mäkkej postieľky, teplučkej a len tak sa zababušiť a oddať sa spánku. To je nádhera. Normálne jediná vec, ktorú tu teraz potrebujem vrátane Tom Delonga je moja posteľ .

Nechcem aby bolo zajtra a ani aby bolo pozajtra. Mám fúúúúru učenia. Naše milulilulinké pani učiteľôôôčky si myslia, že prázdniy sú na to aby sme sa každý deň učili. To by bolo vážne hrozné keby sme mali aspon tri hodiny oddychu. Veď by sme dostali o dva stupne horšie známky. To by naše pani učiteľky neprežili.

Posledné mesiace som oddaná len kresleniu a netu. Von nechodím, len vysedávam doma. Fúúha, toto nie je dobré. Asi by sa to malo zmeniť. Keď mne sa nechce v takej zime. Noačo? Mám rada svoje srdce a aj svoj život, tak si ho budem chrániť.

Neviem prečo ma to tak pochytilo, že sa dám na kreslenie. Asi je to veľmi dobrá škola, plná pekných chalanov ...Ale nie o tých tu nejde. Tí su mi ukradnutí. Na tej škole je fotografický odbor a ja proste zbožnujem fotenie. Mám už vrásku na oku, čo ho stále prižmurujem ku kukáčiku na foťáku.

No napísala som vyčerpávajúci nezmyselný blog, ktorý bude mať 0 komentov ako každý iný môj. Takže ho ešte priradím do záchoda...áno to som chcela povedať, že dobrú noc

P.S: nech je už leto!!!

 Záchod
Komentuj
Napíš svoj komentár