ÁNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Je to skutočne tak. Nie je to sen . Aj ja som si to myslela.
Ako som minule písala článok o Blink reunion?. Teraz tam už nemusim dať otáznik. Teraz tam dám 10 výkričnikov a krásneho smajlíka ...
No takže ako sa to stalo.
Na stránkach blinku sa objavila správa, že Blink budú opäť na pódiu. Obajvia sa spolu po štyroch rokoch na ocenovaní Grammy awards.
To som si nemohla nechať ujsť. Musela som to pozerať aj keď to bolo o druhej ráno (to som ani do školy nešla ráno). ...
Pozerala som to a zrazu na pódium prichádzali tri kráááááááááásne postavy ...Som vyskočila z gauču a s otvorenou hubou som kukala na telku čo povedia. Objavili sa tam naozaj spolu Mark, Tom a Travis. Krásni, zlatí trochu nervózni (ale kto by nebol . Mark povedal "Nie je to úžasné, vidieť Jonasovcov a Stevieho opäť spolu,". "Kedysi sme spolu hrávali aj my a rozhodli sme sa, že to opäť skúsime," dodal bubeník Travis Barker. A nakoniec Mark povedal tú krásnu vetu, tie krásne 4 slová, ktoré mi budú znieť v ušiach celý život,, Blink 182 IS BACK!!" (pre tých , ktorým sa nechcela učiť angličtina tu preložím ,,Blink 182 je späť" D). Vtedy som sa rozrevala ako najrozrevanejšie detsko na svete ...Taký plač od radosti soom ešte nezažila . Bolo to užastné, krásne, neuveriteľné, šokujúce a všetko dokopy. Ráno som sa musela ísť hneď presvedčiť či sa mi to len nesnívalo. A Naozaj na všetkých stránkach to bolo!!!! Zomrela som od šťastia ...Už som ale živá .
Blink 182 poskytli potom interview, v ktorom Tom povedal, že ich spolu spojila hlavne tá havária Travisa a konečne sa medzi nimi prelomili ľady. A muselo sa to stať."
Naozaj sa to MUSELo stať
Blink 182 obnovili svoju oficiálnu stránku aj svojho blink smajlíka . Má o jednu šípku viac .
Teraz pracujú na albume a v lete to príde tá najlepšia doska akú kedy svet počul . Už sa tak veľmi teším a mám o ďalši dôvod viac tešiť sa na leto.

 Recenzia
Komentuj
 fotka
majschelka  10. 2. 2009 20:47
fúha.no to som teda zvedavá jak to dopadne..
Napíš svoj komentár