Nastal čas zmiznúť. Vypariť sa z tvojho života. Nie som ten, ktorý mal byť šťastný. Celý život mi to dokazujú mnohí, iní. Ublížili a nestarali sa. Nezaujímalo ich nič, okrem seba.

V tomto si však bola iná. Držala si ma. Miloval som ťa. Aj keď som vedel, že nikdy nebudeš moja. Že tvoje srdce patrí niekomu inému. Že to čo cítiš, je silnejšie ako čokoľvek, čo som vôbec mohol cítiť.

Viem ako to bolí, keď sa rozhodneš. Keď dýkou prerazíš srdce, štebotavé, túžiace po láske. Keď ukážeš svetu, že o mňa nestojíš.

A tak sa to so mnou tiahne viac než rok. Ja neprestávam veriť, že je tu nádej. Aspoň nejaká nádej, že sa zotavím. Že tvoj úder bude zabudnutý, že moja láska zmizne. A ja ukážem ako veľmi som silný.

Prečo sa nedokážem odpútať? Zabudnúť, prestať rozmýšľať? Nad tým, aké by to bolo. Ako by sme boli šťastní, ty a ja, spolu.

Ľudia mi vraveli, že mám prestať šalieť. Že láska si nevyberá a že mám isť ďalej. Nechať ťa žiť svoj sen, na ktorý máš právo. Ja to nedokážem, chcem tu byť pre teba. Aj keď len tak málo, ako kamarát. Tvoje rameno, tvoj vankúš... tvoj notes, blog... čokoľvek, kde si poplačeš, vyleješ svoju dušu.

Lenže mi to celé prerástlo cez hlavu.

A ja som do toho padol znovu. Prišla tma, po svetlých dňoch plných smiechu. Bolo mi fajn, cítil som sa super. Bez teba, nemal som ťa. A tak veľmi si mi chýbala.

Tmavá ničota,
kam až siahaš?
Tá tvoja istota.
Smútok v srdci dvíhaš.

Necítim zem pod nohami,
Našu lásku medzi nami.
Príbeh zamotaný, tajuplný.
Nikdy nekončiaci.

 Blog
Komentuj
 fotka
vast  6. 2. 2013 01:29
Screenshot
 fotka
kokinka  6. 2. 2013 02:35
teba to uz hrozne dlho drzi...

trochu sa odviaz a kasli na minulost, prosim ta



zi pritomnostou.. to jedine ta moze zachranit
 fotka
unspoken  6. 2. 2013 09:08
Prečo sa nedokážem odpútať? Zabudnúť, prestať rozmýšľať? Nad tým, aké by to bolo. Ako by sme boli šťastní, ty a ja, spolu.
 fotka
nessiee  6. 2. 2013 11:36
musíš sa odpútať ak ti to ubližuje.

už je to dlho. veľmi dlho.

nenechaj sa tým úplne zničiť.

zanechaj minulosť, nedrž sa jej, odhoď ju za hlavu. dovoľ si sebe byť šťastný.

dovoľ si a chci hlavne aby ti šťastie klopalo na dvere, zavri zadné a otvor tieto.

viem sú to len slová, ale ..
 fotka
purenarcissism  6. 2. 2013 11:54
ani jedno anid ruhé, nezabudneš, neprestane bolieť, musíš si z toho spraviť peknú vec



potľapkaj sa po pleci, že dokážeš niečo také krásne ako čistá, nesebecká láska cítiť, že si to zažil, opatruj si to v sebe ako niečo dobré a pekné a ži s tým krásnym pocitom, že niekoho miluješ viac ako čokoľvek iné...



nech ťa naplní láska, lebo skutočná láska taká je...nesebecká, netrápi, len dáva dobrý pocit, ak je ten, koho miluješ šťastný
 fotka
mayo911  6. 2. 2013 12:01
@1 tak to trafil.
 fotka
antifunebracka  6. 2. 2013 16:28
robo maM ta rad ale si debil
 fotka
kokosovyorech  6. 2. 2013 17:33
si príliš sentimentálny. príliš
Napíš svoj komentár