Stále kráčame svoj svet. Zvuk, pocity, farby, vône, chute prichádzajú, znejú a potom pomaly tíchnu za chrbtom.
Počuť (z)radcov všade naokolo.
Vždy ma fascinovalo, ako dokonale vedia ľudia ohnúť svoju chrbtovú kosť. Niežeby im chýbala, to samozrejme nie, ale dokážu ju ohnúť podľa potreby a hlavne bez toho, aby ublížili sebe.

Dnes sa cítim vyrovnane, asi až príliš pokojne zniem. Majú strach.
Ale vo vnútri chaosím, cítim strach, že to je len ďalší krok mimo a že to nezvládnem. Spadnem z výšky rebríka motivácie a dopadnem na dno frustrácie. Znova.
Ale prečo to predsa Znova neskúsiť?


Stretla som slečnu. Pracovali sme mesiace vedľa seba, obdivovala som ju a dnes viem, že je rovnako pokrivená ako ja, že uznáva rovnaké hodnoty ako ja a hlavne, že cíti veci presne tak, ako ja.
Až ona mi dala odpovede a dala tomu celému význam. Až ona mi ukázala, že toto celé nie je pasca, z ktorej sa treba dostať len útekom a bezhlavým búraním stien za sebou, len aby sa stratili niektoré veci z dohľadu.
Dokázala tak normálne a prirodzene hovoriť o veciach, za ktoré sa ešte stále hanbím a keď ich vyslovila, akosi nabrali nový charakter. Vraj životný štýl.

Zobrala párok, namočila ho do kečupu a odhryzla si s takým výrazom prirodzenosti a radosti. Pokrčila plecami a s plnými ústami mi len povedala, že aj takto sa to dá, aby boli všetci usmiati a hlavne ona.

Nikdy nedovoľ, aby niekto cítil, že si neistá svojimi činmi a nikdy nepokladaj za dôležité názory tých, čo nevedia o čo v skutočnosti ide.

Kto si ty obyčajný človek, že si dovoľuješ stavať sa do pozície sudcu!

 Blog
Komentuj
 fotka
topanocka  5. 7. 2013 19:32
toto je dosť dobré :,,Vždy ma fascinovalo, ako dokonale vedia ľudia ohnúť svoju chrbtovú kosť. Niežeby im chýbala, to samozrejme nie, ale dokážu ju ohnúť podľa potreby a hlavne bez toho, aby ublížili sebe. "

a inak držím palce nech sa pomalými ale pevnými krokmi dostaneš z toho kruhu ..
 fotka
orphanka  5. 7. 2013 20:02
big like
 fotka
riaaa  5. 7. 2013 23:26
ešte väčší ako slečna nado mnou !!
Napíš svoj komentár