Vonku prší a vnútro praská suchotou. Myseľ so srdcom bojujú dňom a ten potok výhovoriek, na ktoré nachádzame argumenty vyschol. Výhovorka je najlepší argument na zlyhanie a pritom nonšalantne vzhliadame ku chybám. Akoby neboli naše vlastné.
Áno áno, minulosť je v chrbte a budúcnosť v nohách. Prítomnosť bola v nohách a chystá sa za chrbát. Dve až tak nepodstatné veci staviame vysoko a samú existenciu oplačeme a čakáme na zázrak.
Naše šťastie je ako vlások, ktorý je síce silný, ale keď sa jednoducho odtrhne už niet cesty späť s tým istým. Môžeme čakať, že na nás vyrastie ďalšie šťastie. Neodkladaj mŕtve šťastie do bezpečia. Mŕtvoly sú mŕtve a to navždy.
Krutá pravda nemôže byť krutá, je to len pravda a má síce kabát zo sĺz, ale keď ho oplačeme príde tupé ticho a myšlienky možno budú utiekať preč od ľudí, ale je to len kolobeh.
Závideniahodný život sme odhodili preč ako kus pokazeného mäsa a teraz sa musíme uskromniť s tým, čo nám ponúkne ešte niekto, kto vlastne už nič nemá.

Cesta je široká. Kráčajme spolu.
Lásku si ľudia musia stvoriť. Sami.

 Blog
Komentuj
 fotka
otvoreneokno  7. 10. 2012 20:29
to je teraz moderné písať miesto nadpisu bodku tak, ako je moderné lakovať si prsteník odlišnou farbou ako zvyšok nechtov?
 fotka
obliviate  7. 10. 2012 21:55
@otvoreneokno vieš že bez nadpisu sa blog nedá zverejniť takže ak nevie aký nadpis má dať tak tam musí dať aspoň nejaký znak aby to šlo? také ľahké vysvetlenie čo myslíš?
 fotka
otvoreneokno  8. 10. 2012 01:25
@obliviate



len ma nezjedz
 fotka
obliviate  8. 10. 2012 02:14
@otvoreneokno mne sa zdalo ze to ty ju ides zjest za tu bodku v nadpise
Napíš svoj komentár