Ach, nasrána som.. áno z vás dievčatá radodajné.. a aj neradodajné.

No čo, poďme sa všetky rozpredaľ.. lebo, lebo je taká doba sa vyhovárajú.
Všetky si prestriedajme bývalých a tvárme sa že "ups" ja som nevedela.. "Ale ja ho fakt milujem ty to nechápeš, on je ten pravý ja to viem.". a nebodaj to má na čele napísané? A že za týžden rozchod no tak to bol asi lavý, zle si si prečítala ...

No vážne, je mi zle ako človek sa rozíde s niekym... a ona hned po nom skočí jak keby bola za to platená.. a viete čo, ja mám city, no vážne mám také malé schované, prísne strážené a aj tak ma to raní..
že sami seba znižujete..

A potom sa sťažujú že "OOO božé to je taký tupec, som sklamaná z lásky "..

Nemožem sa na to pozerať čo sa mi za chrbtom odohráva ale vie te čo, dobre že za chrbtom.. ked ste tam, tak tam aj ostane, a žite si váš "pravý" život.. a toto, presne táto cesta z vás urobí tie falošné kurvy o ktorých tu teraz hovorím.

 Blog
Komentuj
 fotka
blueffect  28. 7. 2012 12:02
zavidis? tiez by si chcela byt taka? ak nie, tak preco ta to tak rozculuje? ja keby som zena, tak by som jebal s celym mestom. okato by som si to uzival a nic by som netajil. rovnako by som sa potom vydal ako napr. ty a bol by som zabezpeceny. vsetko cez vaginu. to je prave umenie.
 fotka
trishe  28. 7. 2012 12:33
Prečo by som mala závidiet? skade si prišiel na to že by som závidela? Lenže pohlad muža a ženy je niečo totálne iné... fu nechce s ami rozpisvoat celá situácia + súkromie a tak ale ide tam o niečo viac ako si asi myslíš
 fotka
blueffect  28. 7. 2012 14:28
@trishe mal som dojem, ze zavidis a tiez by si to chcela robit. ja za to nemozem, ze si k tomu nenapisala vsetko.
Napíš svoj komentár